Recipe: Perfect BBQ lammeribs og kålsalat med appelsin

BBQ lammeribs og kålsalat med appelsin. Frisk rødkålssalat med appelsin og mandler. Brug den som et friskt alternativ eller supplement til den klassiske julerødkål, eller blot som en lækker sprød salat som tilbehør Snit kålen i helt tynde strimler og vend den med kirsebæreddiken. Lad rødkålen trække med eddiken i et par timer.

BBQ lammeribs og kålsalat med appelsin Rødkål, purre, spinat og appelsin er deilige vintersmaker i en lun salat. Server med en god, norsk skinkebiff, og du har et magert og mettende måltid. Skjær skall av appelsin, ta med det hvite. You can have BBQ lammeribs og kålsalat med appelsin using 8 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of BBQ lammeribs og kålsalat med appelsin

  1. It's 1 of lammebryst med ben.
  2. It's 1 of portion BBQ sovs efter denne opskrift: https://cookpad.com/dk/opskrifter/4307677-bbq-sauce-til-spareribs-og-andet.
  3. You need of salt og friskkværnet peber.
  4. It's 1/4 of hvidkålshoved.
  5. It's 4 of blodappelsiner.
  6. Prepare 1 of lille rødløg.
  7. It's 1/2 of dl olivenolie.
  8. Prepare of Tilbehør: Ovnstegte kartoffelbåde eller brød.

Vend appelsinfileter inn i stekt kål rett før servering. Anrett stekt kål på en tallerken. Knasende salat med kål, appelsin, nødder og andeconfit. En perfekt sammensætning når det skal være enkelt, men lækkert!

BBQ lammeribs og kålsalat med appelsin step by step

  1. Lav en portion BBQ sovs efter Cathrines opskrift https://cookpad.com/dk/opskrifter/4307677-bbq-sauce-til-spareribs-og-andet.
  2. Skær lammebryst ud til ribs..
  3. Det er lettest fra "bagsiden" - skær med en god kniv i mellem hvert ben..
  4. .
  5. BBQ sovsen skal koge ca. 15 min. til den er tyk.
  6. Kom lammeribs i et ovnfast fad eller bradepande. Krydr med salt og peber. Bland sammen med halvdelen af BBQ sovsen. Sæt i ovnen og tænd på 200 grader. Steg ca. 20 min..
  7. Snit kålen fint..
  8. Ælt kålen godt igennem med salt, så den bliver blød..
  9. Tilsæt stykker af appelsin, hakket rødløg og olivenolie til salaten. Smag til med salt..
  10. Vend benene rundt i bradepanden og tilsæt resten af sovsen. Skru ovnen op på 225 grader og bag evt. samtidigt kartoflerne. Steg ca. 40 min. til benene er gyldne og gennemstegte. Vend evt. et par gange under stegningen..
  11. Nyd BBQ lammeribs med kålsalat og sprøde ovnstegte kartoffelbåde eller brød. Skyl ned med kold øl eller cider..

Pitabrød med bøf og sprød salat Salat af spidskål smager skønt og er perfekt tilbehør. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, og. Skøn salat med grønkål og peanuts, som får ungerne (og kræsne mænd) til pludselig at gide at spise grønkål. Sprød kålsalat med frugt og nødder - god opskrift på tilbehør til julemiddagen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect BBQ lammeribs og kålsalat med appelsin"

Post a Comment