Recipe: Appetizing Hjerte 'snegle' til Valentines Day (vegansk) - Rimmers Køkken
Hjerte 'snegle' til Valentines Day (vegansk) - Rimmers Køkken.
You can have Hjerte 'snegle' til Valentines Day (vegansk) - Rimmers Køkken using 17 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Hjerte 'snegle' til Valentines Day (vegansk) - Rimmers Køkken
- Prepare 3,5 of dl plantemælk (mandel, havre eller soya).
- Prepare 30 g of gær.
- You need 75 g of laktosefri smør, stuetempereret.
- You need 2 spsk of sukker.
- You need 1/2 of tsk salt.
- You need of ca 500 g mel.
- It's of hindbærsyltetøj (denne gang ikke hjemmelavet).
- You need 50 g of mandelmel (hjemmelavet med skallerne på).
- You need of Remonce:.
- It's 125 g of marcipan.
- It's 125 g of sukker.
- You need 125 g of laktosefri smør.
- It's 2 spsk of plantemælk.
- Prepare 20 g of mel.
- You need of Glasur:.
- You need 150 g of flormelis.
- It's of nogle spsk-fulde kogende vand.
Hjerte 'snegle' til Valentines Day (vegansk) - Rimmers Køkken instructions
- Smuldr gær i plantemælken og rør lidt rundt.
- Begynd at tilsætte melet lidt efter lidt. Brug evt røremaskinen med dejkrog. Tilsæt den bløde smør samt sukker og salt. Tilsæt mel til dejen stadig er lidt klæbrig, men har løsnet sig fra skålens sider undervejs. Sæt til hævning i 30-45 min.
- Rul dejen ud, så den på den korte led er ca 40 cm (altså det som passer til min bageform. Prøv dig frem....
- Smør remoncen jævnt ud over hele fladen. - Smør et tyndt lag hindbærsyltetøj ovenover. Drys med mandelmelet hen over.
- Skær nu strimler af ca 2 cm's bredde. Begynd at rul en mini-roulade først fra den ene side dernæst fra den anden. Når de to roulader mødes må midten, løft da dejen forsigtigt op fra bordet evt med en bred paletkniv, og løft den over i din hjerteform (lyder som om, at sådan én har alle mennesker, men det går også uden, formen bliver bare knapt så skarp).
- Sættes igen til hævning i ca 30-45 min.
- Sæt ovnen på 200 grader og bag dem i ca 15 min.
- Afkøles og pyntes evt med lidt lyserød glasur.
0 Response to "Recipe: Appetizing Hjerte 'snegle' til Valentines Day (vegansk) - Rimmers Køkken"
Post a Comment