How to Prepare Tasty Spinatvafler med feta og laks
Spinatvafler med feta og laks. Haydari med peberfrugt og feta - opskrift på den lækreste peberfrugtcreme med feta, hvidløg, persille og græsk yoghurt. Skyl spinaten, og hak den groft. Tør bladene godt, og kom dem på en varm pande med lidt smør, og steg i et par min., til de netop falder sammen.
Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og. Squashpasta med avocadocreme, edamamebønner og varmrøget laks. Squashsalat med avocadocreme og varmrøget laks er den dejligste måltidssalat. You can have Spinatvafler med feta og laks using 18 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Spinatvafler med feta og laks
- It's 200 g of friske spinatblade.
- Prepare 1 of spsk. smør.
- Prepare 3 of æg.
- Prepare 100 g of hvedemel.
- Prepare 75 g of havregryn.
- Prepare 2 of dl mælk.
- You need 1/2 of citron (øko).
- Prepare 50 g of smør.
- Prepare 75 g of fetaost.
- You need of salt.
- You need of peber.
- It's of Dressing:.
- You need 2 of dl creme fraiche.
- Prepare 1/2 of citron (øko).
- You need 300 g of røget laks.
- Prepare of Drys:.
- You need of friske basilikumblade.
- Prepare 1 of citron.
Grøn og sund og samtidig mættende og ufattelig velsmagende. Glutenfri, laktose- og mælkefri, low fodmap. Vaflerne blev lagt sammen med mayonnaise, røget laks, fintsnittet lilla spidskål og agurkeskiver. Det er sjældent, jeg får så lækker en sandwich, eller vafler for den sags skyld, som både er glutenfri.
Spinatvafler med feta og laks step by step
- Skyl og slyng spinaten, og hak den groft..
- Smelt lidt smør på en pande, og steg spinatbladene i et par minutter, til de netop falder sammen. Smag til med salt og peber..
- Del æggene i blommer og hvider i hver sin skål..
- Pisk blommerne sammen med mel, havregryn, mælk, fintrevet citronskal og citronsaft..
- Smelt smørret, og smuldr fetaosten. Pisk smør og ost i dejen sammen med spinaten..
- Pisk æggehviderne stive, og vend dem i dejen med en dejskraber. Krydr med salt og peber..
- Varm vaffeljernet godt op, smør det med lidt smeltet smør, og kom ca. 2 dl dej på jernet. Bag vaflen gylden og sprød. Fortsæt med resten af dejen. Der bliver 4-5 vafler af portionen..
- Dressing: Rør en dressing af fintrevet citronskal og citronsaft, og smag til med salt..
- Servér de nybagte vafler med en klat citrondressing og stykker af laks på toppen. Drys med basilikumblade, og dryp med citronsaft..
- Tip: Tænd evt. ovnen på 150 grader, og hold vaflerne lune, indtil servering, imens du bager resten af vaflerne..
Spinatvafler - Vafler er nok noget de fleste forbinder med dessert eller "kage" til kaffen. Men lader du være med at komme sukker og vanilje i dejen og kommer spinat i, får du spinatvafler. Spinatvafler kan du bruge som tilbehør, servere som forret med en lakseanretning eller spise dem som et måltid. Det her er en nem og god hjemmebagt tærte med laks og spinat. Alle skridt i opskriften er vist i billeder, så det er nemt at følge med.
0 Response to "How to Prepare Tasty Spinatvafler med feta og laks"
Post a Comment