How to Prepare Yummy Æblekage I forklædning 😍 Elsker disse farver 💖

Æblekage I forklædning 😍 Elsker disse farver 💖. Farmors opskrift på den klassiske æblekage strøet med sukker og kanel på toppen. En hurtig og altid vellykket kage, hvis du får uventede gæster. Her er farmors lette, gode og ikke mindst hurtige opskrift på en klassisk æblekage drysset med sukker og kanel.

Æblekage I forklædning 😍 Elsker disse farver 💖 Kage Cookies, Mad Hacks, Panna Cotta, Dessert, Studerende, Instagram, Lava. PagesOtherCommunityJeg elsker kageVideosGammeldags æblekage i glas. Æblekage med honningristet nødderasp Klassisk æblekage i knasende ny fortolkning med mandler, pecan- og pistacienødder. You can have Æblekage I forklædning 😍 Elsker disse farver 💖 using 17 ingredients and 18 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Æblekage I forklædning 😍 Elsker disse farver 💖

  1. It's 3 of Lagkagebunde (købe bunde er fine, bare du ikke køber de tynde).
  2. Prepare 3-4 of dl Siet Hindbærmarmelade.
  3. It's 1 kg of færdig kogt æblegrød med vanilje og små æblestykker.
  4. You need 1-2 of poser Makroner.
  5. It's 7 of dl Fløde (Pisket).
  6. It's 200 of gr Mørk chokolade (Hakket).
  7. It's of Philadelphia creme til opsmørring.
  8. You need 400 of gr Philadelphia ost.
  9. Prepare 4 of dl Fløde.
  10. It's 4 of dl Flormelis.
  11. It's 5 of dråber citron olie el 1 spsk revet citronskal.
  12. You need of Frugter til glasering.
  13. You need of Kiwi - æble - pærer - appelsin og vindruer.
  14. You need 2 of dl Sukker.
  15. Prepare 2 of dl Vand.
  16. Prepare 1 of Lagkagebund bagt med glaseret frugter, i bradepande str.
  17. It's 1 of Lagkagebund bagt med glaseret frugter, i springform 24 cm.

Den efterspurgte æblekage er nu klar til deling med jer :) Jeg har vitterligt aldrig smagt noget så sundt, som samtidigt smager så syndigt. I denne her version er den med hjemmelavet brændte mandler, og det er altså virkelig godt! Du bestemmer selv mængderne, som du ønsker i dine æblekager. Mester I Forklædning [Master of Disguise].

Æblekage I forklædning 😍 Elsker disse farver 💖 step by step

  1. Jeg lavede æblegrøden dagen før, så det kunne komme på køl og blive fast. Hvis det bliver for tynd, kan man med fordel jævne med marizena.
  2. Hindbærmarmeladen sies - chokoladen hakkes (Ikke for fint) fløden piskes til skum, stil på køl.
  3. Glaser frugterne ved at koge vand og sukker ind på en lille pande, til det er en tyk sirup (Må ikke tage farve) Skær imens frugterne i tynde skiver og kom enkeltvis i siruppen, til de skifter farve og bliver klare. De må ikke blive bløde, da de også skal bages. Prøv dig frem med lidt af gangen. Start med æblerne da de nemt bliver mørke af at ligge, kom dem på bagepapir når de er glaseret og lad dem tørre lidt.
  4. Smør en 24 cm springform og kom bagepapir både i bund og sider. Fordel frugterne med lidt mellemrum i springformen. Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt først forsigtig dejen rundt omkring frugterne, og resten henover frugterne, de vil nemt flytte sig, så gør det langsomt. Sæt kagen ind lige under mindten i ovnen og bag den ved 180 gr i ca 25 min.
  5. Gør nu det samme ved kagen i bradepanden. Men sættes midt i ovnen og bages ved 180 gr og kun i ca 15 min. Når den er bagt, løsnes bagepapiret, lad det ligge på. Kom en anden bradepande henover, med bunden nedad og vend kagen om.
  6. Når kagen i springformen er bagt, vendes den om, fjern springformen og tag bagepapiret forsigtig af, del lagkagen i 3 bunde, el brug 3 købe bunde. Men så har du ingen frugter på.
  7. Nu skal kagen lægges sammen, du skal bruge en justerbar ring, da kagebunden som regel trækker sig sammen, under bagningen og bliver mindre Smør et tyndt lag olie inde i ringen og kom en opklippet frysepose på, det gør det nemmere at fjerne ringen senere.
  8. Find det fad du vil serverer kagen på. Læg den øverste lagkage bund til side. Tag så 1 af de lagkagebunde, uden frugt og kom i springformen, fordel siet hindbærmarmelade på hele bunden - kom et godt lag æblegrød på (Husk det skal være tyk grød, ellers vil det bare rende ud)- knus nu makronerne og fordel dem udover. Slut af med et lag flødeskum og drys 100 gr hakket chokolade udover. Læg så nr 2 lagkagebund og gør det samme.
  9. Gentag igen : Siet hindbærmarmelade - æblegrød - knuste makroner - flødeskum - hakket mørk chokolade og læg den sidste lagkagebund, med de glaserede frugter. Sæt kagen på køl.
  10. Pisk nu Philadelphia med flormelis, til det er tykt og cremet. Det bliver tynd i starten, men det helt som det skal være, pisk blot videre. Pisk fløden til let skum og pisk det i cremen, til det er fast. Tilsæt citron olie el revet citronskal og bland det i cremen. (Det kan undlades, men smager bedst).
  11. Tag kagen ud fra køl og fjern ringen. Smør kagen op med cremen.
  12. Mål kagen med frugterne i bradepanden af, i samme højde, så det passer med kagen i springformen og skær 2 lange stykker, så det passer i omkredsen. Hvis det ikke helt passer, så skær et lille stykke, af det overskydende kage og sæt på.
  13. Smør bagsiden af de 2 lange bunde med siet hindbærmarmelade, sæt dem forsigtig omkring æblekagen.
  14. Når den skal spises, fjernes forsigtigt ringen og fryseposerne. De fjernes nemmest ved at rulle dem sammen, imens du forsigtig tager dem af. (pas på frugterne ikke kommer med) Sprøjt en krans af flødeskum, pynt med maltesers chokoladekugler, appelsinstykker/skiver - friske tynde æbler i skiver el hvad du har lyst til.
  15. Rul et par fryseposer ud og klip af i et langt stykke, så det passer med kagens omkreds og sæt omkring. Derefter ringen udenpå og stram lidt til. Klip et par hakker i fryseposen og buk nedover springformen. Sæt kagen i en stor pose og luk den, eller hvis du har noget andet og dække den til med. Kagen sættes nu på køl..
  16. Resten af flødeskummet og Philadelphia cremen blandes og serveres til, du kan blande 2 spsk cremefraiche i. Det gør den lidt mere frisk, du kan også vælge kun at serverer flødeskum til.
  17. .
  18. .

Jeg kan ikke standse ham, hva' ska' jeg dog gøre? ử ữ ự Џ ü ừ Ũ ũ Ū ū Ŭ ŭ ų Ų ű Ű ů Ů V — ∨ √ Ꮙ Ṽ ṽ ᶌ \/ ℣ ʋ W — ₩ ẃ Ẃ ẁ Ẁ ẅ ώ ω ŵ Ŵ Ꮤ Ꮃ ฬ Ẅ ѡ Ꮚ Ꮗ ผ ฝ พ ฟ X — χ × ჯ Ẍ ẍ ᶍ Y — ɣ Ꭹ Ꮍ Ẏ. ẏ ϒ ɤ ¥ り Z — ℤ ℨ ჳ 乙 Ẑ ẑ ɀ Ꮓ. ❤💓💔💕💖💗💘💙💚💛💜💝💞💟♦♣♠☻☺♥😄 😃 😀 😊 ☺ 😌 😔 😁 😳 😛 😰. Mød drengen Buster Oregon Mortensen som elsker at trylle. Historie for de små læst af Jesper Christensen. [Omkvæd] FC i forklædning I er jo FC i forklædning FC i forklædning I er jo FC i forklædning. Alle dem som elsker Brøndby klapper nu. Vent, jeg' jo mester i forklædning!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Yummy Æblekage I forklædning 😍 Elsker disse farver 💖"

Post a Comment