Recipe: Delicious Thai beef salad - Rimmers Køkken
Thai beef salad - Rimmers Køkken. I'm probably completely biased, but I think that Asian salads are the best in the world. I love them because they are interesting and the Spice I Am is said to be one of THE best Thai restaurants outside of Thailand. Everything I have tried from the cookbook is just so incredible, a step.
Celebrity Chef Duncan Robertson from Duncan's Thai Kitchen TV Show, is on a journey to experience the best in authentic Thai cuisine. Combine lettuce, sliced shallot, cilantro, basil and beef in a salad bowl, reserving a few shallots for garnish. Add the reserved dressing and toss to coat. You can have Thai beef salad - Rimmers Køkken using 23 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Thai beef salad - Rimmers Køkken
- Prepare of Kød:.
- It's 500 g of oksefilet.
- Prepare of salt og peber.
- Prepare 3 spsk of neutral olie.
- It's 3 spsk of smør.
- It's of Grøn salat (helt som du kan lide den, eller...):.
- Prepare 1-2 of store agurker.
- Prepare 4 of små røde thai chillies, uden kerner. 1 skåret i tynde ringe, 3 i tern.
- You need 3 of forårsløg.
- You need of evt tomater.
- You need 1 håndfuld of frisk mynte (hvis du kan lide det).
- Prepare 1 håndfuld of frisk koriander (hvis du kan lide det).
- Prepare of Citrongræs-dressing:.
- It's 1 fed of presset hvidløg.
- Prepare 1 of lille 'tommelfinger' ingefær, fintrevet.
- You need 2 of tsk citrongræs, total-fint-hakket-til-ukendelighed.
- It's 2-4 spsk of limesaft.
- You need 2 of tsk soya sauce.
- You need 1/2 of tsk fish sauce.
- You need 3 of tsk brun farin.
- You need 1 of tsk sambal olek.
- You need of Knas, hvis du synes:.
- You need 4 spsk of usaltede peanuts.
Nam tok, a traditional Thai beef salad, is primarily meat and herbs rather than 'salad' ingredients, but it's full of delicious fresh flavors you'll love. Thai, Salads And Dressings, Beef Tenderloin, Fish Sauce, Lime Juice. Thinly slice the steak against the grain and add to the salad. Place the salad in two bowls and serve immediately.
Thai beef salad - Rimmers Køkken instructions
- Gør de enkelte råvarer klar til salaten. Agurken skæres først på langs. Kernerne fjernes med en teske og gemmes evt til en cocktail :) De to halve agurker skæres i skiver (ca 0,5 cm). Forårsløg renses. Tag den yderste skal af. Skær den lille rod af. Skær i skiver uden at bruge for meget af det grønne (de kan gemmes i fryser til fx en suppevisk). - Anret salaten på ca halvdelen af tallerkenerne og drys et par skiver af den røde chili hen over.
- Lav dressingen klar. ved at blande alle ingredienserne (kun de 3 røde chilier i tern) og lad den stå på køkkenbordet. Smag lidt på den undervejs. Måske er du til mere surt (lime), mere sødt (farin), mere salt (soya), mere stærkt (sambal olek). Det er dig der bestemmer, du er kokken....
- Rist evt lidt peanuts på en tør pande. De skal have lidt farve og må gerne kunne duftes under ristningen. Sæt til side.
- Er det grillsæson varm din grill godt op. - Har du en grillpande, nap den. Har du en helt almindelig pande, så er alt godt alligevel. Krydr din oksefilet på alle sider. Varm din pande rigtig godt op med olie først, derefter smør lige inden kødet lægges på. Steg den til den er lækker brun på alle sider. Læg staniol og dernæst et viskestykke over, og lad kødet hvile i 5 min.
- Tag din bedste kniv frem og skær nu kødet i tynde skiver, som anrettes som en vifte på den tomme halvdel af tallerkenen. Tag din dressing og dryp den ligeligt over kød og salat. Pynt med ristede peanuts og små chiliringe. Og servér med et smil.
Thai Beef Salad With 'Nam Jim'. Learn how to make Thai-Beef Salad & see the Smartpoints value of this great recipe. Place lettuce on platter and top with roast beef mixture. Sprinkle evenly with peanuts and serve with lime wedges. Flank steak proved to be the best cut of meat for our Thai Grilled-Beef Salad recipe.
0 Response to "Recipe: Delicious Thai beef salad - Rimmers Køkken"
Post a Comment