Recipe: Delicious Blæksprutte-ragout (Calamari)

Blæksprutte-ragout (Calamari). Ragout /ræˈɡuː/ (French ragoût; French pronunciation: [ʁaɡu]) is a main-dish stew. Smuttur til den maltesiske ø, Gozo. Her spises der calamari blæksprutte og nydes lokal CISK lager.

Blæksprutte-ragout (Calamari) Calamari - blæksprutte retten over dem alle! Calamari med palmekål chips. kok med speciale i grønt køkken, samt store og små selvskaber. Scopri su Cucchiaio d'Argento le Ricette con Calamari da preparare direttamente a casa tua: segui i nostri consigli per realizzare un piatto gustoso, sano e indimenticabile! You can have Blæksprutte-ragout (Calamari) using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Blæksprutte-ragout (Calamari)

  1. It's 500 g of små 10 armene blæksprutter.
  2. It's 1 of dl olivenolie.
  3. Prepare 1 of løg.
  4. It's 3-4 fed of hvidløg.
  5. You need 3-4 of stilke bladselleri eller 1 fennikel.
  6. Prepare 500 g of modne tomater.
  7. It's of ca. 1 spsk. chilisovs eller et godt drys cayennepeber.
  8. It's 2 of laurbærblade, frisk timian eller andre krydderurter.
  9. You need 2-3 of tsk. salt.
  10. It's 1/2 flaske of tør hvidvin.
  11. You need of Tilbehør: Hvidløgsmayonnaise eller Rouille.
  12. It's of Surdejs hvedebrød.

As you know Calamari has been closed since March but that doesnt mean that we have been idle. With a low fat content, cephalopods such as octopus and calamari, present a nutritional profile beneficial to health. Download dette gratis billede af Calamari Ring Stegt Blæksprutte fra Pixabays store bibliotek af public domain billeder og videoer. Photo "Ragout of octopus" can be used for personal and commercial purposes according to the conditions of the purchased Royalty-free license.

Blæksprutte-ragout (Calamari) step by step

  1. Fiskehandleren kan evt. rense blæksprutterne - men jeg synes det er sjovt selv at gøre det. Hiv armene fra kroppen og skyl indmaden ud. Tryk næbet ud, der sidder i midten af armene. Fjern det sorte skind eller hinden..
  2. Skær blækspruttekødet ud i ensartede stykker..
  3. Hak løg og hvidløg, skær skyllede tomater og bladselleri eller fennikel i små stykker..
  4. Steg blækspruttestykkerne ca. 5 min. i en tykbundet gryde ved god varme i olivenolie. Tilsæt løg og hvidløg og steg et par minutter. Derefter tilsættes tomat og bladselleri eller fennikel. Steg nogle minutter. Krydr med chilisovs/cayennepeber, laurbærblade, timian eller andre krydderurter salt og hæld hvidvin i gryden. Skru ned og lad retten småsimre ca. 30 min. evt. lidt længere til blækspruttekødet er tilpas mørt. Fjern laurbærbladene og krydderurterne..
  5. Servér rygende varm med hvidløgsmayonnaise eller rouille og brød..

The image is available for download in high. Calamari e patate sono un gustoso secondo piatto tipico della cucina italiana, preparato con calamari, pomodori freschi e patate. Per questa ricetta scegliete calamari di medie dimensioni. Find out new HR trends and helpful inormation about time-off and employee attendance management. Find de bedste lagerfotos af blæksprutte.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Blæksprutte-ragout (Calamari)"

Post a Comment