How to Make Perfect Lækre bløde kyllingefrikadeller i ovn

Lækre bløde kyllingefrikadeller i ovn. Lækre kyllingefrikadeller som bages i ovnen. Rør kyllingefars, havregryn, mælk og æg sammen i en skål. Skønne kyllingefrikadeller i ovn, der er så nemme at lave.

Lækre bløde kyllingefrikadeller i ovn Små græske kyllingefrikadeller med citron, hvidløg og krydderurter. Børnene er vilde med de små deller, der også er gode på madpakken dagen efter. Prøv opskriften på en dejlig sommeraften, hvor frikadellerne serveres med frisk, cremet tzatziki og lune pitabrød. You can have Lækre bløde kyllingefrikadeller i ovn using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Lækre bløde kyllingefrikadeller i ovn

  1. It's 450 g of hakket kylling.
  2. It's 100 g of hytteost.
  3. You need 1 of æg.
  4. Prepare 1 of tsk løgpulver (evt et finthakket løg).
  5. It's 1/2 of tsk hvidløgspulver.
  6. Prepare 1 spsk of finthakket persille.
  7. You need of Ca. 1/4 squash (eller en gulerod, rødbede).
  8. It's 3 spsk of havregryn eller mel.
  9. It's of Salt og peber.

Lækre kyllingefrikadeller som bages i ovnen. De er fyldt med masser af gode grøntsager, som gør dem både sunde og saftige. Nem og lækker opskrift på skønne frikadeller af kylling som et alternativ til de klassiske frikadeller. Kyllingefrikadeller smager helt vildt godt - de er ligesom mere saftige end de traditionelle frikadeller, som laves på svinekød, og så skal man jo heller ikke glemme, at kyllingekød er.

Lækre bløde kyllingefrikadeller i ovn instructions

  1. Riv squashen fint på et rivejern. Hak persillen fint. Bruger du hele løg og hvidløg hakkes de også..
  2. Kom kyllingekødet i en skål, derefter ægget og så resten af ingredienserne..
  3. Pisk/rør farsen lind - jeg brugte en elmikser med dejkroge. Hvis farsen er for våd tilsætter du bare mere havregryn/mel undervejs..
  4. Sæt farsen på køl i ca 30 minutter (dette kan godt udelades hvis du ikke har tid)..
  5. Varm ovnen op til 200 grader varmluft imens. Gerne med undervarme hvis din ovn kan det..
  6. Form frikadellerne med en ske og læg dem på en bageplade med bagepapir..
  7. Tilbered dem i ovnen i ca 20 minutter. Vend dem evt når halvdelen af tiden er gået. Det skal du i hvert fald nok gøre hvis du ikke har undervarme..
  8. Servér frikadellerne med det ønskede tilbehør. Det kunne f.eks være squashtzatziki, bagt hokkaido og små ovntilberedte timiankartofler som jeg også vil give jer opskriften på. Velbekomme!.

Lækre kyllingefrikadeller med grøntsager, havregryn og pesto af soltørret tomat. Fiberholdige fedtfattige frikadeller der smager skønt. Se hvordan du laver en hel kylling i ovn med smørdrops + salat. Lækre og smagfulde bløde tortillaskåle med kylling. Verdens bedste opskrift på kanelsnegle - lækre, snaskede og nemme at bage.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Perfect Lækre bløde kyllingefrikadeller i ovn"

Post a Comment