Easiest Way to Make Perfect Kyllingfilet i fad med ananas

Kyllingfilet i fad med ananas. Oppskrift: Ovnsbakt kyllingfilet med bacon i fløtesaus - lavkarbo. Dette var en så deilig og mettende middagsrett! Absolut en af familiens livretter, som ovenikøbet er nem og.

Kyllingfilet i fad med ananas Hell på buljong, vin, fløte og ananassaft. Ha ananasbiter og rosiner i gryta sammen med kyllingfilet skåret i biter, og lettkokte aspargesbønner. En lekker burger med saftig kyllingfilet og deilig, grillet ananassalat. You can cook Kyllingfilet i fad med ananas using 12 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kyllingfilet i fad med ananas

  1. Prepare 3 of dl vand.
  2. It's 1 of hønsebouillonterning.
  3. Prepare 2 of dl ris.
  4. Prepare 3 of røde peberfrugter.
  5. You need 2 of rødløg.
  6. You need 1 fed of hvidløg.
  7. It's of Evt. 1 frisk chili (f.eks. grøn eller rød).
  8. It's 200 g of ananas (frisk eller fra dåse - jeg brugte fra dåse).
  9. Prepare 2 of dl ananasjuice (fra dåsen - kan erstattes af vand, hvis du bruger frisk ananas).
  10. You need of ca. 400 g kyllingefilet.
  11. It's of salt.
  12. You need of peber.

En meget lækker opskrift på karry kylling i fad med ananas. Lækker og mør karry kylling i fad med ananas, der serveres med kogte ris. Retten er meget børnevenlig, men du kan jo selv justere hvor meget karry, du ønsker at komme i. Kyllingfilet, og kyllingbryst, kan tilberedes både i ovn og i panne.

Kyllingfilet i fad med ananas step by step

  1. Forslag til tilbehør evt. frisk koriander eller mynte eller persille til drys mangochutney eller sød chilisauce Det skal du også bruge sølvpapir til at dække fadet Tænd ovnen på 210 grader..
  2. Kog vandet (f.eks. i el el-kedel) og hæld det i et ildfast fad. Rør bouillonterningen ud i vandet og tilsæt ris. Rør rundt så risene fordeles jævnt i fadet og er dækket af vand. Skyl peberfrugterne og skær dem i tern. Kom dem i fadet og sæt det i ovnen. Pil rødløgene og hak dem. Pil hvidløget og skær det i skiver. Skyl chilien og flæk den på langs. Fjern kerner og de hvide hinder og hak den fint. Skær ananassen i mundrette stykker. Hvis du bruger frisk ananas, skal du naturligvis skære skrællen.
  3. Tag fadet ud af ovnen og bland rødløg, hvidløg, chili, ananas og kylling i. Tilsæt ananasjuice og krydr med salt og peber. Dæk fadet med sølvpapir og sæt det tilbage i ovnen i ca. 25-30 minutter eller til kyllingen er gennemstegt. Servér f.eks. mangochutney eller sød chilisauce og frisk koriander eller mynte som drys..

Kylling har en mild og god smak som passer til mye, og er derfor et godt utgangspunkt for en rekke middager. Server med pasta, ris, i en gryte eller i en pai. Vi serverer den i fad med ananas, ris, hakkede peanuts og den lækreste karrysauce med kokos. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen til i morgen. PAT THAI от : Chanisara Nordahl Hvis du har ønsker, råd eller spørsmål, legg gjerne igjen en kommentar nedenfor.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Perfect Kyllingfilet i fad med ananas"

Post a Comment