Recipe: Appetizing Blomme-brunsvigerkage - Rimmers Køkken
Blomme-brunsvigerkage - Rimmers Køkken. Se mulighederne for et færdigt HTH køkken. Fantastisk opskrift på Blomme-brunsvigerkage - Rimmers Køkken. Jeg tror de fleste af os madglade er fans af andre madglade.
Hans blog er virkelig inspirerende og den anden dag dukkede der en blommekage op. Jeg tror de fleste af os madglade er fans af andre madglade. Jeg har David Lebovitz som én af dem. You can cook Blomme-brunsvigerkage - Rimmers Køkken using 19 ingredients and 14 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Blomme-brunsvigerkage - Rimmers Køkken
- You need 20 g of gær.
- Prepare 2 of dl mælk.
- It's 1 of æg.
- It's 3 spsk of sukker.
- You need 1/2 of tsk salt.
- Prepare 3 spsk of smeltet smør, afkølet til stuetemperatur.
- You need 1 of citron, skallen.
- You need of ca 400 g mel.
- It's 6 of måske 10 store blå blommer.
- Prepare of Streusel topping:.
- It's 50 g of mandler.
- You need 70 g of mel.
- Prepare 70 g of brun farin.
- It's 2 spsk of sukker.
- Prepare 55 g of koldt smør.
- Prepare of Brunsviger:.
- Prepare 75 g of smør.
- Prepare 75 g of brun farin.
- It's 2 spsk of sirup.
En amerikansk kok, der til daglig bor i Paris. Hans blog er virkelig inspirerende og den anden dag dukkede der en blommekage op. David L havde fået sin inspiration fra en tysk kok,.
Blomme-brunsvigerkage - Rimmers Køkken step by step
- Opløs gær i mælk.
- Tilsæt æg og smeltet smør.
- Tilsæt melet lidt efter lidt. Brug evt en røremaskine og dejkrog.
- Når ca halvdelen af melet er æltet i, tilsæt da sukker, salt og citronskal.
- Ælt mere mel i dejen indtil den slipper siderne af skålen, men stadig er lækker blød.
- Læg dejen i en bageform, fx en Ø28 springform. Lad den stå og hæve under viskestykke i en times tid.
- Streusel: hak først mandlerne groft. Tilsæt dem sammen med de øvrige ingredienser i en foodprocessor og giv hele herligheden en kort rundtur indtil massen ligner en crumble.
- Brunsviger: Smelt smør sammen med farin og sirup, lad den køle lidt.
- Fordel dejen i formen med hænderne. Tryk den lidt op ad siderne, 3 cm..
- Lav små fordybninger med fingrene i dejen. Fordel brunsvigermassen. Fordel blomme-'bådene' og drys med streusel til sidst.
- Bages ca 40 min ved 180°.
- Serveres evt lunt sammen med lidt créme fraiche.
- Her bagte jeg min blommekage i en kvadratisk bageform. Den var nok lidt for lille til mængden af gærdej, men den blev nu alligevel lækker fugtig. - Lidt tilfældigt har jeg opdaget af det runde genbrugelige silikonebagepapir, som jeg har fundet i Netto, fungerer særdeles godt i en firkantet form.
- Så et rundt silikone bagepapir kan altså passe i en firkantet form.
0 Response to "Recipe: Appetizing Blomme-brunsvigerkage - Rimmers Køkken"
Post a Comment