Easiest Way to Cook Delicious Verdens hurtigste brownie i mikroovn - Rimmers Køkken

Verdens hurtigste brownie i mikroovn - Rimmers Køkken. Han fortæller hvordan man kan øge sin læse hastighed. TheDanes giver den endnu en gang gas, og smider. Hvilke biler er verdens hurtigste biler, hvor hurtige er de, og hvem har produceret dem.

Verdens hurtigste brownie i mikroovn - Rimmers Køkken Fudgy brownies - verdens bedste brownies, og jeg mener det virkelig, når jeg skriver verdens bedste! Nu har jeg godt nok ikke smagt alle brownies i verden, men disse brownies er de bedste jeg nogensinde har smagt og bagt. Og hvis man har fulgt med her på bloggen, så ved man, at jeg har. You can have Verdens hurtigste brownie i mikroovn - Rimmers Køkken using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Verdens hurtigste brownie i mikroovn - Rimmers Køkken

  1. It's 30 g of smør.
  2. It's 2 spsk of sukker.
  3. It's 1,5 spsk of brun farin.
  4. Prepare 1 of tsk vanillesukker.
  5. Prepare 1 of knsp salt.
  6. It's 1 of æggeblomme.
  7. Prepare 4 spsk of mel.
  8. It's 1,5 spsk of kakao.
  9. You need 3 spsk of chokolade (50-70%).

Faktisk kan vi kalde den verdens hurtigste chokoladekage. Utrolig nem at lave i mikroovn, hvor den blot skal have kort tid. Mug cake er en nem og hurtig chokoladekage, der bages i et krus i mikroovn. Når du skal finde en mikroovn, der passer I jeres køkken, så er der rigtig mange ting at tage med i overvejelserne.

Verdens hurtigste brownie i mikroovn - Rimmers Køkken step by step

  1. Smelt smørret forsigtigt i mikroovnen i en skål, der kan tåle det (glas eller porcelæn). Det skal kun lige være smeltet. Det skal ikke koge og boble.
  2. Rør smør, sukker, farin, vanillesukker og salt sammen. Rør æggeblommen i. - Du skal IKKE bruge æggehviden. Kan sagtens gemmes i køleskab eller fryser til en anden god gang.
  3. Sigt mel og kakao i blandingen og rør igennem til det hele er godt blandet. Til sidst hæld chokoladestykkerne i. Jeg har lagt et par knapper fra Callebaut (Gold) ovenpå mine. Man kan også lægge en klat syrligt i bunden, som fx lidt hindbærcoulis eller granatæbler. Coulis'en kryber lidt op ad siderne, men gør noget godt for al sødmen.
  4. Sæt i mikroovnen og giv dine brownies ca 45 sekunder. De må ikke få for meget, hellere for lidt. OG husk mikroovne er alle forskellige. Toppen skal kun lige have sat sig, når du rører forsigtigt med en finger.
  5. Serveres lune som de er og gerne sammen med en klat is.

Til feinschmeckeren: Vil du gerne have lige lidt mere end bare den gennemsnitlige model, så kan du eventuelt overveje en mikroovn med grill-funktion og selv-rens. Smelt din smør, tag den af varmen og hæld chokolade i - rør det sammen mens chokoladen langsomt smelter i den varme smør. Denne mikroovn er nem at bruge, har alle de basisfunktioner, du har brug for, og fordeler varmen ensartet og hurtigt. Den er designet til at matche vores traditionelle køkkener og passer perfekt sammen med MATTRADITION ovn. Se Tommy tune vores makulator så vi hurtigere kan destruere personfølsomme data!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Delicious Verdens hurtigste brownie i mikroovn - Rimmers Køkken"

Post a Comment