Recipe: Delicious Røgede isinger med grøntsager og salsa verde

Røgede isinger med grøntsager og salsa verde. Skönt grön sås, s k salsa verde, med sälta från sardeller och pigg syra från citron. Gott till både fågel, fisk och kött. Porre- og blomkålssuppe med salsa verde.

Røgede isinger med grøntsager og salsa verde Dét er nem og lækker hverdagsmad. Nem lammesteg med skønne grøntsager og en salsa, der er vanedannende. Brug rester af den som sandwichcreme. You can have Røgede isinger med grøntsager og salsa verde using 9 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Røgede isinger med grøntsager og salsa verde

  1. It's 4 of isinger.
  2. It's 1 spsk of salt pr. Issing.
  3. You need 1/2 of blomkål.
  4. You need 12 of små gulerødder.
  5. You need 3/4 kg of nye kartofler fra Mallorca.
  6. You need of Salt, peber og knust koriander.
  7. Prepare of Salsa verde (se opskriften på min Cookpad).
  8. You need of Lidt smør til at stege gulerødderne i.
  9. It's of Lidt purløg.

Culotterne Gnid culotterne med salt, og læg dem på et fad. Dup kødet tørt, og rids fedtsiden med en skarp kniv, rids kun i fedtlaget. Salsa verde er italiensk, og det betyder i virkeligheden blot en grøn sovs. Og det er lige hvad det er.

Røgede isinger med grøntsager og salsa verde instructions

  1. Start med at salte isingerne et par timer inden grillningen. Sæt dem på køl. Inden de skal grillrøges skylles de og tørres i et viskestykke. Tænd grillen, læg isingerne på når grillen er godt varm og kom lidt røgsmuld på kullene så der udvikles røg. Sæt et stegetermometer ind i en af isingerne og sæt det til 60 grader kernetemperatur..
  2. Skrab de små gulerødder og varm en pande op med lidt smør og lad det bruse op. Tilsæt gulerødderne samt salt,peber og knust koriander og lad dem brune let, skru ned for blusset og læg låg på og lad dem stege 6 minutter. Tag dem af plusset..
  3. Blomkålen deles i buketter og dampes 6 minutter under låg. Holdes varm til de skal serveres..
  4. Aspargesene skrælles og koges i en pande i saltet vand i 4 minutter og tages op på en tallerken..
  5. Kartoflerne vaskes og koges i saltet vand i 12 minutter hvorefter vandet hældes fra og de står og trækker til de skal serveres..
  6. Når isingerne har fået kernetemperatur 60 grader tages de af grillen og er klar til servering..
  7. Grøntsagerne varmes hurtigt op, asparges flækkes i to, så der er en halv pr. person.(de er rimeligt dyre endnu, så derfor kun 1/2 til hver).De varmes sammen med gulerødderne. Alle grøntsagerne kommes i et serveringsfad og drysses med lidt purløg..
  8. Salsa verde serveres i en skål til som dip..
  9. Hver person anretter selv sin tallerken med fisk, grøntsager og dip..
  10. Skindet fjernes og nu kan fisken nydes..
  11. Velbekomme og god fornøjelse..

Salsa verde er at servere til mange forskellige slags kød eller fisk, men bestemt også blot som dyppelse til kartofler og grøntsager. Den er især fremragende til kød. Following tradition, HERDEZ® Salsa Verde is a unique, fruity treat that can easily become a daily delight. Whether you're looking for a spicy dip for chips, a kitchen pantry staple, or a shortcut into the heart and soul of real Mexican cooking, you can't get more authentic than HERDEZ® Salsa Verde. Indbagt laks med salsa verde og spinatsalat.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Røgede isinger med grøntsager og salsa verde"

Post a Comment