Recipe: Appetizing Aspargespannecotta med smørstegte grønne asparges, bøgeblade, aspargesjuice, saltrøgede mandler

Aspargespannecotta med smørstegte grønne asparges, bøgeblade, aspargesjuice, saltrøgede mandler. Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges. De smager forskelligt, men begge slags er en fantastisk lækker grøntsag og allerbedst Spis dem som snack, forret eller til hovedretten - bare nyd dem, mens du kan få dem. Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores.

Aspargespannecotta med smørstegte grønne asparges, bøgeblade, aspargesjuice, saltrøgede mandler De stegte asparges kan bruges som tilbehør til grillmad, kød og fisk. Aspargesene er vendt på panden i smør med presset hvidløg. Det tager kun et par minutter at lave dem, og så er der lækkert tilbehør til for eksempel grillmad, fisk. You can have Aspargespannecotta med smørstegte grønne asparges, bøgeblade, aspargesjuice, saltrøgede mandler using 10 ingredients and 12 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Aspargespannecotta med smørstegte grønne asparges, bøgeblade, aspargesjuice, saltrøgede mandler

  1. You need 3 of grønne asparges.
  2. You need 5 g of smør.
  3. It's of De nederste ender fra 6 grønne asparges.
  4. You need 2 of store hvide asparges eller et glas asparges.
  5. You need 1 1/2 of dl piskefløde.
  6. Prepare 2 1/2 of blad husblas.
  7. You need of Salt og peber.
  8. It's of Lidt saltede/ røgede mandler.
  9. Prepare of Lidt syren blomster til pynt.
  10. It's of Lidt friske bøgeblade til pynt.

Grønne asparges er noget af det allermest lækre man kan lægge på sin tallerken, og her kan du se den perfekte kogetid på de skønne asparges. Dér stopper man nemlig med at høste aspargesene, så de kan samle kraft resten af sommeren til den efterfølgende sæson. Grillede asparges med parmesan er både nemt og lækkert. Steg de grønne asparges på en grill eller grillpande, og drys med parmesan, olivenolie og friskkværnet peber.

Aspargespannecotta med smørstegte grønne asparges, bøgeblade, aspargesjuice, saltrøgede mandler step by step

  1. Begynd med at juice de nederste seje ender af aspargesene og gem lidt af juicen til senere er brug..
  2. Kog nu resten af juicen op sammen med piskefløden og lad den koge lidt ind..
  3. Tilsæt kogte hvide asparges uden hoveder eller et glas konserverede asparges. Jeg brugte det sidste da jeg ikke havde friske hvide asparges. Hvis du bruger friske så gem hovederne til at lægge på pannecottaen. Lad det koge lidt og hæld det derefter i en skål. Smag til med salt og peber..
  4. Nu skal det blendes godt så asparges er helt purerede..
  5. Derefter hældes massen igennem en sigte. Kasser det der bliver tilbage i sigten..
  6. Koges op og måles af, der skal være 2 1/2 dl væske. Husblassen lægges i blød i rigeligt vand og når den er helt blød tilsættes den den varme aspargessuppe, der piskes godt så den bliver helt rørt ud..
  7. Hæld suppen op i 2 pæne dybe tallerkner og sæt på køl..
  8. Nu kommes der lidt smør på en pande og de 3 asparges der skal dampes i smørret med lidt vand, salt og peber i 4 minutter på lavt blus. Læg evt et låg eller sigtelåg på..
  9. Nu er de færdige og har stadig bid. Smørlagen blandes sammen med den aspargesjuice der var taget fra og koger ind til passende koncentreret aspargessag..
  10. Asparges er selvfølgelig taget op inden..
  11. Nu er alt klart til anretning. Aspargespannecotta er stivnet og nu hældes den indkogte aspargesjuice som er blevet helt kold, hen over pannecottaen og der fordeles asparges, røgede mandler, bøgeblade og syrenblomster ovenpå. Spises med lidt godt baguette og iskold hvidvin som passer til asparges.Velbekomme og god fornøjelse..
  12. .

Server de grillede asparges med flager af parmesan, et par dråber olivenolie og lidt friskkværnet peber. Hvide asparges er en kongespise, hvis de behandles med respekt. Skræl aspargesen og skær de nederste trævlede centimeter fra. Skær i mundrette stykker og steg langsomt møre i olie og smør sammen med hakkede. De fantastisk lækre grønne asparges er en en skøn forårsbebuder.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Aspargespannecotta med smørstegte grønne asparges, bøgeblade, aspargesjuice, saltrøgede mandler"

Post a Comment