Recipe: Perfect Helstegt kylling med estragon og årstidens grøntsager
Helstegt kylling med estragon og årstidens grøntsager. Helstegt kylling i ovn er en nem ret. Kyllingen bliver dejlig mør og saftig. Helstegt kylling i ovnen er et sikkert hit hos hele familien.
Rens kyllingen og dup den tør med lidt køkkenrulle. Helstegt kylling krydret med salt/peber og hvidløg Broccolisalat med skyr, honning, eddike, rosiner, kerner og salt/peber Ovnbagte gulrødder og kartofler med bl.a. olivenolie, salt/peber og frisk timian. Ingredienser Lækkert helstegt kalkunbryst med ovnbagte grøntsager og ovnbagte hvidløg. You can cook Helstegt kylling med estragon og årstidens grøntsager using 16 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Helstegt kylling med estragon og årstidens grøntsager
- You need 1 of frilandskylling.
- You need 4-6 of stilke estragon.
- You need 1 of bæger creme fraiche 38 %.
- You need of Olivenolie.
- Prepare of Salt og peber.
- Prepare of Nye kartofler i skiver.
- It's of Nye gulerødder i store stave.
- You need of Nye grønne asparges i stykker.
- Prepare 1 of rød peberfrugt.
- Prepare of Et par stilke bladselleri.
- It's of Til sovsen:.
- Prepare 1 hakket of skarlotteløg.
- You need 1 of laurbærblad.
- It's of ca 10 hele peberkorn.
- It's 3 of dl vand.
- It's of Majsmel.
I dag skal du høre om en rigtig lækker menu vi spiste i dag. Helstegt krydret kalkunbryst stegt sammen med ovnbagt grønt og ovnbagte hvidløg - alt tilberedt i ét og samme fad. Kyllingekødet bankes med let hånd til dobbeltstørrelse. Kyllingestykkerne smøres på den ene side med et pænt lag sennep og rulles omkring parmaskinken.
Helstegt kylling med estragon og årstidens grøntsager instructions
- Skyl kyllingen, tør den og klip det yderste af vingespidserne af til sovs..
- Bland creme fraiche med lidt salt og peber og bladene fra estragon stilkene. Kom blandingen ind i kyllingen og luk den med kødnåle..
- Drys kyllingen med salt og peber og gnid den ind i olivenolie på begge sider..
- Sæt kyllingen i en 220 gr varm ovn i 15 minutter..
- Gør grøntsagerne i stand og læg dem ned under kyllingen..
- Steg kylling og grøntsager videre i 45 minutter ved 200 gr..
- Mens kyllingen steger, koges vingespidserne, peberkorn og hakket skalotteløg til sovs. Si kylling, peberkorn og løg fra..
- Når kyllingen er stegt færdig, fisker man creme fraiche med estragon ud og hælder det ned i sovsen. Sovsen jævnes fx med majsmel..
- Parter kyllingen og server. Velbekomme..
Grydestegt kylling, eller helstegt kylling, er en rigtig nem måde at lave kylling på, og den bliver dejlig saftig af det. Traditionelt fylder man den med persille, så den kan få ldit smag af det, men man kan også fylde den med andre ting, f.eks grøntsager og/eller andre krydderurter. Helstegt kylling med sauce, kartofler, gulerødder og agurksalat. Thai nudelsuppe med grøntsager og kylling. Bagt kyllingebryst med pestokartofler og lun tomatsalat.
0 Response to "Recipe: Perfect Helstegt kylling med estragon og årstidens grøntsager"
Post a Comment