Recipe: Perfect Sprød laks med auberginer

Sprød laks med auberginer. Auberginerne halveres og snittes let i kødet og stænkes med sesamolie og olivenolie på hver halvdel. Vil du imponere disker du opp med denne - en enkel forrett med laks og avokado. Det er lettere å lage enn du kanskje tror.

Sprød laks med auberginer Gør salaten lidt mere tiltalende og tilsæt stegte kødboller, sprød bacon og en syrlig kærnemælksdressing. Opskift på laks med sesamlåg af Anne Hjernøe. En nem måde at pifte laksen op med inspiration i det smagfulde asiatiske køkken. You can have Sprød laks med auberginer using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Sprød laks med auberginer

  1. It's 2 of stykker laksefileter ca 1400 g.
  2. You need 50 stk of basilikumblade.
  3. Prepare 1 of tsk. salt.
  4. You need 2 fed of hvidløg.
  5. It's 50 of g.parmesan.
  6. It's 4 of skiver sandwichbrød.
  7. It's 4 of spsk. rapsolie.
  8. You need 3 of Auberginer.
  9. You need 5 of tomater.
  10. It's 4 of spsk.rapsolie.
  11. It's 150 of g.revet ost.
  12. You need of salt og peber.

Prøv denne opskrift på en lakseside med en dejlig og sprød kant af sesamfrø og solsikkefrø. Auberginen ser spøjs ud og smager ikke særlig godt rå. Men når den får en tur på grillen, i ovnen eller på panden At åbne sådan et glas med grillede auberginer er som at hensætte sig til sydens sol og sommer. Lad dem være stjernen i en sprød salat både sommer og vinter.

Sprød laks med auberginer instructions

  1. Læg laksen på bagepapir i en stor bradepande. Hak basilikum, salt,hvidløg, parmesan, brød og olie i en foodprocessor og fordel blandingen over laksen..
  2. Skær auberginerne i skiver og læg dem ved laksen. Skær tomaterne i tern, drys dem over auberginerne og krydr med olie,salt og peber..
  3. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i 30 min. Drys osten over auberginerne og giv det yderligere 5. min. ved 225 grader..
  4. Velbekomme.

Vi bruger cookies for den bedste repræsentation af vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, antager vi, at du er tilfreds med det. ok. "Saftig, sprød og velsmagende pizza med mozzarella, tomat og pesto - lige til at komme i ovnen og derefter serverer rygende varm. Mandehørm chips med smag af jalapenos. Passer perfekt hvis den står på fodbold i TVet eller "Laksen er varmrøget i røgeovn og smager virkelig godt på en god. Mandag: Laks med sprød topping, pestokartofler og tomatsalat.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Sprød laks med auberginer"

Post a Comment