Recipe: Yummy Chicken Masala
Chicken Masala.
You can have Chicken Masala using 22 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Chicken Masala
- It's of Marinade.
- You need 8 of store hvidløgsfed.
- You need 3 spsk of ingefær (fersk).
- You need 2 spsk of garam masala.
- You need 2 spsk of koriander pulver.
- You need 2 spsk of cumin pulver.
- Prepare of Halv liter yogurt.
- Prepare 1 spsk of salt.
- Prepare 1 of kilo kylling bryst.
- Prepare of Sauce.
- It's of Lidt olivenolie.
- Prepare 1 of løg, tynd-skåret.
- It's 1 of dl tomatpuré.
- You need 1 of tsk Kardamommepulver.
- It's 1 of tsk chili pulver.
- It's 1-2 of tsk finhakket fersk rød chili.
- You need 1-2 of tsk salt.
- It's 1 dåse of flåede tomater.
- It's of Halv liter piskefløde.
- Prepare of Ris.
- It's 5 of dl ris.
- Prepare of Lidt hakkede cilantro (evt. Persille).
Chicken Masala instructions
- Hakke hvidløg + ingefær. Kom det i en skål med koriander pulver, garam masala, cumin pulver og salt. Blande halvdelen i yogurt, sæt det andet til side (den skal bruges til saucen)..
- Skær kylling i bid størrelse. Hælde yoghurt blandingen og kylling stykker i en bagefad, dække den til, sætte den i køleskabet i 4 - 6 timer..
- Starte saucen: varme ca 3 spsk olie i en stor gryde. Tilsætte løg, tomatpuré, rør indtil løgene er bøde og puréen mørk (ca 5 minutter), og så tilsætte resten af krydderiblandingen). Rør indtil bunden er lidt brun og den dufter. Tilsætte piskefløden, lade den komme i koge, og så skrue ned til simre, og lade den koge ned (efter smag, helst 15+ minutter)..
- Bage kylling: sætte bagfadet i ovnen, grille indtil overfladen er lidt brun (men kyllingen er ikke gennembagt). Hælde kyllingen over i saucen, og lade det simre indtil kyllingen er gennemkogt, (ca 20 minutter). Smage - og evt. tilføje ekstra salt + chili..
- Lave risen efter pakkens vejledning. Hakke en bundt cilantro eller persille fint, og blande det i den færdig ris (mere pyndt end smag).
0 Response to "Recipe: Yummy Chicken Masala"
Post a Comment