How to Prepare Delicious Meunierestegt slethvarfilet med asparges, nye kartofler og snyde bearnaisesovs
Meunierestegt slethvarfilet med asparges, nye kartofler og snyde bearnaisesovs. Solen skinner, og der er friske asparges på hylderne! Selv om de danske asparges endnu ikke har stukket hovederne op gennem mulden, er der f… Vask hænder ofte, hold afstand til andre, og se idéer til, hvordan du kan agere i den aktuelle situation. Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges.
Kartofler Kartoflerne skrubbes og vaskes og lægges derefter i en gryde med vand tilsat salt. Tag herefter kartoflerne af varmen og lad dem stå i vandet. Laks Varm en pande op på høj varme med olie og skru ned på middelvarme, hvorefter laksefileterne tilsættes med. You can have Meunierestegt slethvarfilet med asparges, nye kartofler og snyde bearnaisesovs using 18 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Meunierestegt slethvarfilet med asparges, nye kartofler og snyde bearnaisesovs
- You need 1 of stor slethvarfilet 250g.
- It's 25 g of smør.
- Prepare of Lidt ølandshvedemel.
- Prepare of Salt og peber.
- It's of Sovs:.
- You need of Stegesmørret.
- Prepare 1 of dl cremefraiche.
- It's of Lidt fiskefond.
- Prepare Hakket of esdragon og karse.
- You need 1 of æggeblomme.
- It's of Lidt esdragoneddike.
- It's of Salt og peber.
- It's of Tilbehør:.
- Prepare of Kogte hvide asparges.
- You need of Kogte nye kartofler.
- It's of Pynt :.
- Prepare of Lidt grønt.
- You need 1 Skive of citron.
Der er sommer på tallerkenen, når vi serverer kalvemørbrad omgivet af asparges og nye kartofler. Server med en let sennepscreme, som smager forrygende og er et dejligt alternativ til en. Skøn opskrift på en sund og velsmagende ret med stegt hornfisk, asparges og nye ærter og kartofler. Hornfisk er en delikat fisk, der gør sig særlig godt serveret med spæde sommergrøntsager som asparges, friskbælgede ærter og nye kartofler.
Meunierestegt slethvarfilet med asparges, nye kartofler og snyde bearnaisesovs step by step
- Rens slethvaren og fileter den. Salt den største filet og lad den trække lidt mens du koger asparges og kartofler..
- Pudr nu fileten med lidt ølandshvedemel og hak esdragon og karse. Lad smørret blive lysebrunt og steg slethvarfileten på begge sider i 1 1/2 minut på hver side mens du hele tiden hælder det smeltede smør henover med en ske..
- Tag fileten af og kom fiskefond og cremefraiche på panden. Tilsæt lidt esdragoneddike og monter til sidst æggeblommen ind i sovsen. Anret den halve filet, asparges, kartoffel og bearnaisen på en varm tallerken. Pynt med lidt grønt og en Skive citron..
Torsdag: Pandestegt fiskefilet med dildsauce og nye Danske kartofler. Allerbedst er opskriften med nye, danske kartofler, men andre små kartofler kan bruges udenfor sæson. Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Den tykke sovs med aspargesstykker og mundrette bidder af høne (eller kylling), er noget der i sandhed kan samle det danske folkefærd.
0 Response to "How to Prepare Delicious Meunierestegt slethvarfilet med asparges, nye kartofler og snyde bearnaisesovs"
Post a Comment