Recipe: Appetizing Mormorfrikadeller

Mormorfrikadeller. Følg Gastromands opskrift og få de saftigste og lækreste frikadeller med masser af smag - hver gang! Der er ikke noget som en omgang rigtig lækre frikadeller, præcis som mormor lavede dem! Familien Rasmussens opskrift på den danske klassiker, frikadeller med kold kartoffelsalat.

Mormorfrikadeller Dellerne serverer vi med resterne fra vores lækre gratinerede spaghetti med spinat. For det er jo mormors frikadeller, vi laver :) Видео Mormors frikadeller канала Gorm Wisweh. Verdens bedste frikadeller er dem som mormor lavede! You can have Mormorfrikadeller using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Mormorfrikadeller

  1. You need 800 g of nakkekoteletter fra økologisk popplegris, købt i Irma.
  2. You need 5 of skalotteløg.
  3. You need 1 fed of hvidløg.
  4. It's 2 of æg.
  5. It's 1 of dl rasp eller brødkrumme.
  6. Prepare 2 of dl sødmælk.
  7. You need 16 g of salt.
  8. It's of Peber og knust koriander.
  9. Prepare 100 g of smør til stegning.
  10. Prepare of Lidt olivenolie.

Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Frikadeller are Danish meatballs, made with veal and pork, and shaped into slightly flattened ovals. This recipe comes straight from the old country. It's origin is uncertain but it's largely attributed to north Germany and Denmark though they have also become very popular throughout.

Mormorfrikadeller step by step

  1. Pak kødet ud og skær det i tern som lægges på frost 1/2 time. Hak det derefter 2 gange i kødhakkeren..
  2. Pil løg og hvidløg og skær dem i stykker og kom i hakleren. Hakle dem lidt og tilsæt så de 2 æg og blend..
  3. Nu er løgene fuldstændig blendet og børnene kan ikke få løgstykker i munden. Bland alle ingredienserne sammen og rør farsen godt evt. med håndmixerens dejkroge. Eventuelle sener sætter sig i krogene og kan således fjernes..
  4. Steg et par frikadeller for at bedømme krydringen. Mens du steger øser du hele tiden smør over frikadellerne, det giver en dejlig smag. Hvis de smager som de skal sættes farsen i køleskabet indtil du skal stege frikadellerne. Den har godt af at trække nogle timer..
  5. Frikadellerne steges ad 2 omgange da de ikke må ligge for tæt på panden. Dryppes med smør under stegningen. Både børn og børnebørn syntes det var verdens bedste mormorfrikadeller! Vi fik også flæskesteg med sprød svær, brune kartofler, rødkål, asier, agurker, syltede blommer, hvide kartofler og rødkål til. Samt en skøn flæskestegsskysovs med appelsinskræl.
  6. .

This Frikadeller meatball recipe and the other recipes Frikadeller, loosely translated, means "meatballs". These are usually made with pork or a. Frikadeller af den gode, danske slags, der steges cirka fem minutter på hver side på en pande i smør og olie. Slagterens egen opskrift, som giver de bedste deller. Traditional Nordic recipe for Meatballs also known as Frikadeller.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Mormorfrikadeller"

Post a Comment