Recipe: Tasty Chokoladekage med kokosguf - Rimmers Køkken

Chokoladekage med kokosguf - Rimmers Køkken. Den du ved nok - lækker chokoladekage med kokosglasur (Pilens Køkken). Svampet og snasket chokoladekage - med snask. Kageopskrifter, Dessertopskrifter, Lækre Desserter, Lækker Mad, Honning, Food Cakes, Dessert, Mad.

Chokoladekage med kokosguf - Rimmers Køkken Den du ved nok kagen - en virkelig lækker, luftig og saftig chokoladekage med kokosglasur. En perfekt kage til udflugter og kolleger. Chokoladekage med Oreo - Snasket og Syndig You can cook Chokoladekage med kokosguf - Rimmers Køkken using 23 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Chokoladekage med kokosguf - Rimmers Køkken

  1. It's 325 g of sukker.
  2. Prepare 3 of tsk vanillesukker.
  3. Prepare 3 of æg, stuetemperede.
  4. You need 275 g of mel.
  5. You need 75 g of kakao.
  6. Prepare 1 1/4 of tsk natron.
  7. It's 1/2 of tsk bagepulver.
  8. You need 1 of tsk salt.
  9. It's 3 of tsk frysetørret kaffe (hvis du kan lide smagen).
  10. It's 1 of dl creme fraiche.
  11. You need 2 of dl mælk.
  12. It's 150 g of kokosolie.
  13. You need of Kokosguf:.
  14. Prepare 300 g of sukker.
  15. You need 1 of dl vand.
  16. It's 1 of bløp glykosesirup.
  17. It's 1 of knsp salt.
  18. It's 3 of æggehvider.
  19. It's 25 g of sukker.
  20. Prepare 1 of knsp salt.
  21. It's of et skvæt citronsaft.
  22. Prepare 2 of tsk vanillesukker.
  23. You need 2-300 g of kokosmel.

Nem og lækker opskrift på den bedste chokoladekage med oreo. Den er så snasket og er fyldt med chokoladeglasur og knuste Oreo kiks. Subscribe hvis du ville se mere fra os og like vis i kunne lide videoen. Denne her kage bliver vist en af dem der godt kan blive lavet et par gange, for hold da helt op hvor var den bare god!

Chokoladekage med kokosguf - Rimmers Køkken instructions

  1. Beklæd en bageform eller -plade med bagepapir. Det kan være en Ø26 eller Ø28 springform eller en ca 30x30 cm bageplade.
  2. Sæt ovnen på 180 grader.
  3. Pisk æg, sukker og vanillesukker til en æggesnaps.
  4. 1) Bland mel, kakao, natron, bagepulver, salt og frysetørret kaffe 2) Bland mælk og creme fraiche 3) Smelt kokosolie forsigtigt i mikroovn.
  5. Bland nu skiftevis - og i flere omgange - mælkeblanding og melblanding i æggesnapsen. Til slut røres kokosolien i.
  6. Bages ved 180 grader i 20 - 30 min (måske 40 min) alt efter tykkelsen af din kagedej.
  7. Kokosguf: Her er der tale om en italiensk marengs (flødebolleskum), der bliver blandet med kokosmel. Pisk æggehvider næste stive. Tilsæt 25 g sukker, salt og citronsaft og pisk videre, så du står med en stiftpiskede hvider, når din sukkersirup når 117 grader Kog sukker, vand og glukosesirup op til 117 grader og pisk i æggehviderne. - Hæld siruppen ned langs siderne af røreskålen, så siruppen ikke rammer piskeriset. Når skummet er helt stift og skålen nedkølet kan du blande kokosmel i.
  8. Hvis du har bagt din kage i springform kan du evt flække den i to dele. Smøre guf imellem bundene og ovenpå. - Har du skum til overs, så bag det evt som toppe i ca 30-40 min ved 100 grader..

Så hvis du både er vild med chokoladekage, drømmekage og karamel så vil denne kage være et hit! En helt klassisk svampet chokoladekage i bradepande toppet med frosting med flødeost og pyntet med krymmel. En rigtig nem og god kage, som Det er en perfekt fødselsdagskage, og den kan med fordel bages en dag i forvejen. I Karolines Køkken® har vi efterhånden udviklet en del opskrifter på chokoladekage. Prøv fx en nem chokoladekage i bradepande.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Chokoladekage med kokosguf - Rimmers Køkken"

Post a Comment