Recipe: Tasty Vegetar frikadeller

Vegetar frikadeller. Se flere idéer til Frikadeller, Opskrifter, Madopskrifter. Frikadeller behøver ikke laves af kød for at være lækre, og disse veganske frikadeller vil overbevise selv den værste skeptiker om, at det holder. Frikadeller are Danish meatballs, made with veal and pork, and shaped into slightly flattened ovals.

Vegetar frikadeller Frikadeller af søde kartofler serveret med zucchini-spaghetti. Form forsigtigt små frikadeller med hænderne og steg dem sprøde på en pande med olivenolie. Først ved høj varme, så de bliver dejligt sprøde og skru derefter ned. You can cook Vegetar frikadeller using 6 ingredients and 1 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Vegetar frikadeller

  1. Prepare 4 of stk kartofler.
  2. You need 2 spsk of hakket persille.
  3. You need 4 spsk of snit forårsløg.
  4. It's 2 of æg.
  5. It's 1 spsk of mel.
  6. It's of Olie til steges.

Frikadeller af den gode, danske slags, der steges cirka fem minutter på hver side på en pande i smør og olie. Slagterens egen opskrift, som giver de bedste deller. Her er de stegt i min Dorsch stegepande. Men de fleste kommer nok som det mindste kød i - gris eller blandet gris og kalv.

Vegetar frikadeller instructions

  1. Kartofler skal revet fint og alle ingredienserne røres sammen og steges indtil de bliver brune. Velbekomme.

Men du kan sagtens lave velsmagende frikadeller helt uden kød. Vegetar frikadeller m spinat og hytteost. Sundheden er i top her med mine nye vegetariske frikadeller. De er lavet på bønner og kick ærter og lidt cous cous. Jeg synes at frikadeller sagtens kan laves af andet et kød, prøv disse vegetardeller og oplev en fantastisk frikadelle med masser af smag.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Vegetar frikadeller"

Post a Comment