How to Make Delicious Torsk (el. laks) med cremet champignonsovs
Torsk (el. laks) med cremet champignonsovs. I denne gruppe er bloggeren Michelle Elbæk Jensen også meget aktiv med spændende børneopskrifter. Champignon og løg svitses på panden. Herefter tilsættes persille, salt og peber samt saften fra en halv citron.
Retten lavede kok Adam Aamann i Madmagasinet om æbler. Den brunede smørsauce med kapers, forårsløg og bredbladet persille får et løft af balsamicoeddikens sursøde kvaliteter. Saucen er skøn til et væld af fisk, men især sammen med en af havets flade svømmere kommer den til Rigtig god opskrift på torsk med bacon og porrer i en dejlig cremet sauce. You can cook Torsk (el. laks) med cremet champignonsovs using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Torsk (el. laks) med cremet champignonsovs
- Prepare 1-2 of torskefilet eller laksefilet til 2 personer.
- You need 1/4 of l. creme fraise 38%.
- It's 100 of g. champignon.
- It's 1 håndfuld of mandler.
- You need 1 of løg.
- Prepare 1/2 of citron (samt evt. 1/2 citron til pynt ved servering).
- Prepare 1 bundt of frisk persille.
- Prepare of Salt og peber efter behov.
- Prepare of Tilbehør: Frisk pasta og evt. gulerodssalat.
Pandestegt, sennepsmarineret torsk i cremet flødesovs. Toppet med rødbedestykker og sprød bacon. Stegt laks med spidskål og sød soyasovs Rimmad torsk bildar här en underbar rätt i form av torsk med romsås och potatis.
Torsk (el. laks) med cremet champignonsovs instructions
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Champignon og løg snittes og svitses på en pande.
- Tilsæt hakket persille, hakkede mandler, salt, peber samt saften fra en halv citron.
- Lad retten simre og tilsæt creme fraise 38% så sovsen bliver cremet.
- Kom sovsen i et ildfast fad og læg fisken ovenpå.
- Lad retten bage i ovnen ved 200 grader i 15-20 min..
- Serveres med frisk pasta og evt. gulerodssalat.
Blanda med crème fraiche och rom. Kokt torsk med äggsås, ett snabblagat middagsrecept med fisk som passar lika bra till vardags som till söndagsmiddagen. En riktig klassiker som alltid Kokt torsk Koka upp fiskbuljongen i en vid kastrull. Salta och lägg ner dem i buljongen. Lækker pasta med en cremet sauce af pikantost, laks og grønne asparges.
0 Response to "How to Make Delicious Torsk (el. laks) med cremet champignonsovs"
Post a Comment