Easiest Way to Prepare Delicious Occo buco i stegeso

Occo buco i stegeso. En super opskrift på smørmør osso buco af kalv serveret som en ragu med pasta og gremolata til. Den tilberedes i en Römertopf / ler stegeso i ovnen - og det. Lær at lave en ægte italiensk klassiker - nemmere end du tror!

Occo buco i stegeso Osso buco i stegeso med en lækker tomatsauce med rosmarin. Alle ingredienser giver en rigtig god smag til hinanden og det er netop en af fordelene ved at tilberede mad i stegeso. Det geniale ved at lave mad i Römertopf er at man ikke skal røre en finger når først den er fyldt. You can have Occo buco i stegeso using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Occo buco i stegeso

  1. It's 4 of occo buco á ca. 250g.
  2. You need 10 of cherry tomater.
  3. You need 1 dåse of hakkede tomater.
  4. You need 3-5 of soltørrede tomater.
  5. You need 4 of løg (rødløg, skalotteløg eller alm. løg).
  6. You need 4-5 of hvidløg.
  7. Prepare 2-4 of gulerødder.
  8. It's 4 of dl. kalve eller oksefond.
  9. Prepare 1 of tsk. tørret timian.
  10. You need 1 of tsk. tørret rosmarin.
  11. It's of salt og peber.

Osso buco er en fantastisk smagfuld ret, og så er den ret ligetil, da den passer sig selv under tilberedningen. Derfor er den oplagt som gæstemad, da du. Osso buco i ovn - med øl, løg og kartofler Det er længe, men også ved en lav temperatur, så kødet får god mulighed for at stå og hygge sig og blive smørmørt!

Occo buco i stegeso step by step

  1. Lav først nogle snit i kanten på occo bocoerne så de ikke bøjer op under stegning. Varm en pande med lidt olie godt op. Brun occo bucoerne hurtig på begge sider så de får lidt farve. krydder med salt og peber.
  2. Løg og hvidløg hakkes, og gulerødder skæres i tern. løg og hvidløg steges i lidt olie, gulerødder steges lidt med til sidst. Løg,hvidløg og gulerødder fordeles i stegesoen. Gem lidt af løg og hvidløg til at lægge ovenpå kødet..
  3. Soltørrede tomater skæres i skiver. Cherry tomater, hakkede tomater og soltørrede tomater kommes i stegesoen..
  4. Kødet lægges ovenpå grønsagerne. Det sidste af løg og hvidløg fordeles på kødet. Fonden hældes ved. De tørrede urter drysse over..
  5. Stegesoen sættes i ovnen ved 160 grader i 5 timer. Efter 4 timer fjernes knoglestykkerne..

Her er det med osso buco i stegeso. Langtidsstegt osso buco er en italiensk klassiker, der findes i mange varianter i støvelandet. Osso Buco literally translates to "bone hole" referring to the marrow filled leg bones used in the eponymous dish. When prepared properly it's a Usually referred to as "fall off the bone tender" this IS NOT how you want your Osso Buco. That's because it's the connective tissues that hold the meat to.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Occo buco i stegeso"

Post a Comment