Recipe: Appetizing Nyfanget rødspættefilet med rugbrød og salat

Nyfanget rødspættefilet med rugbrød og salat. Stegt rødspættefilet paneret i rugmel og med en masse lækker "pynt". Få inspiration til en lækker opskrift med rødspættefilet og broccolisalat. Dertil serveres også et velsmagende karryristet æble.

Nyfanget rødspættefilet med rugbrød og salat Vend halvdelen sammen med rugbrødet, den anden del stilles på køl. Vend tofu med lidt olie og krydder med lidt salt og peber. Thanksgiving og jul er ensomme tider for kakerlakker der ikke har nogen. You can have Nyfanget rødspættefilet med rugbrød og salat using 22 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Nyfanget rødspættefilet med rugbrød og salat

  1. Prepare 1 of stor rødspætte (4 fileter).
  2. Prepare of Lidt sammenpisket æg.
  3. Prepare of Ølandshvedemel.
  4. Prepare of Pankorasp.
  5. It's of Salt og peber.
  6. It's 15 g of smør.
  7. Prepare 1 spsk of vindruekerneolie.
  8. It's 1/2 of citron.
  9. Prepare of Salat:.
  10. You need 1 of salathoved fra haven, sprødt og dejligt.
  11. Prepare 1 of abrikos.
  12. You need 4 of jordbær.
  13. Prepare 15 cm of agurk uden kerner.
  14. Prepare 1 of blad blegselleri.
  15. Prepare 10 cm of rød snack-peber.
  16. Prepare of Lidt hindbær.
  17. It's 10 cm of fåremælksfeta skåret i tern.
  18. It's of Dressing:.
  19. It's 1 spsk of dijonsennep.
  20. Prepare of Lidt tynd hjemmelavet mayonnaise af 1 æggeblomme og 1/2 dl olivenolie.
  21. It's of Salt og peber.
  22. It's of Evt lidt karse fra haven.

Varm rødspættefileterne i ovnen efter anvisningen på pakken eller steg dem på panden. Skær broccolien i meget tynde skiver på… Produsul a fost adăugat cu succes. Adu-ți micuțul (copiii) în bucătăria Restaurantului SALAT pentru o experiență prietenoasă cu familia! Bucurați-vă de un weekend relaxant, până cei mici vor găti pizza împreună cu bucătarii noștri.

Nyfanget rødspættefilet med rugbrød og salat instructions

  1. Disse friske fisk købte min mand på havnen og de er nu renset og gjort klar til at komme i fryseren, det vi ikke bruger i dag. Salathovedet skar jeg af i haven og vaskede grundigt. Alt fyldet blev skåret i tern. Dressingen blev lavet som man laver mayonnaise og fordelt på fyldet..
  2. Derefter lagde jeg salaten, som var revet i mindre stykker ovenpå fyldet. Den ægte græske fårefeta blev pakket ud og noget skåret i tern..
  3. Rødspættefileterne blev pudret med mel, salt og peber og vendt i æg og derefter i pankorasp. De blev stegt i smør og olie der var bruset af, et minut hver side. Frisk fisk krummer sig dejligt når det bliver stegt. Salaten blev blandet og pyntet med feta og hindbær..
  4. Retten blev serveret på en tallerken med en Skive groft rugbrød til, evt, smurt med smør. Jeg gav fisken lidt citronsaft..

Ristet franskbrød med dampet og pandestegt rødspættefilet med laks, håndpillede rejer, asparges og kaviarcreme. Sprængt oksebryst med frisk peberrod, pickles, hjemmerørt peberrodscreme og rugbrød. Dampet og stegt rødspættefileter - på ristet brød med rejer, kaviar, røget laks og tomatdressing. Skinke med italiensk salat. Æg og tomat. Med karrysalat, kryddersild eller stegte sild på rugbrød.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Nyfanget rødspættefilet med rugbrød og salat"

Post a Comment