Easiest Way to Prepare Perfect Tarte Flambée/Flammkuchen
Tarte Flambée/Flammkuchen.
You can cook Tarte Flambée/Flammkuchen using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Tarte Flambée/Flammkuchen
- Prepare of Til dejen:.
- You need 375 g of hvedemel.
- Prepare 2 of tsk. salt.
- It's 3 of spsk. olivenolie.
- It's of Ca. 2,5 dl vand.
- You need of Til fyld:.
- It's 300 g of flødeost, evt. med chili, krydderurter el.lign.
- It's 2,5 of dl creme fraiche, skyr el.lign.
- Prepare 2 of æggeblommer.
- You need 1/2 of tsk. salt.
- It's 1/2 of tsk. peber.
- Prepare 1/4 of tsk. revet muskatnød.
- You need 3 of pakker skiveskåret bacon eller tern (ca. 360-420 g).
- It's 3 of store løg i tern.
- Prepare of Evt. frisk spinat, skiveskårede champignons, hvidløg, chili mv.
- It's of Purløg til pynt.
Tarte Flambée/Flammkuchen instructions
- Alle ingredienserne til dejen blandes sammen, til der bliver en fin og glat, lidt tør dej ud af det. Den må ikke klistre. Dejen deles derefter i 3 og sættes på køl i min. 1/2 time..
- Løg og bacon samt evt. ekstra fyld deles op i tre lige store portioner. Flødeost, creme fraiche el.lign., æggeblommer samt krydderier blandes godt og står et par minutter og hviler..
- Ovnen varmes op til omkring 250 grader, eller hvad ovnen nu kan klare. Jo varmere, jo bedre. Imens rulles dejen ud til 3 meget tynde plader med max. 2 mm tykkelse og lægges på bagepapir på en plade. Der skal bruges nogle kræfter på det, så den bliver tynd og fin. Derefter fordeles 1/3 af flødeostblandingen på hvert dejstykke helt ud til kanten, hvorefter det øvrige fyld fordeles ligesom på en pizza..
- Hver plade bages imellem 12 og 20 min. alt efter varmegrader og ovntype og helst én ad gangen, så de bliver sprøde både foroven og i bunden..
- Servér gerne hele pladen sammen med noget værktøj til at skære med (en pizzaskærer er god) for gæsterne. Det passede fint hos os mht. bagningen ind imellem. Husk at servere en god, evt. lidt fyldig salat til, hvis det er et hovedmåltid - men pladerne mætter mere, end man umiddelbart tror..
0 Response to "Easiest Way to Prepare Perfect Tarte Flambée/Flammkuchen"
Post a Comment