Recipe: Perfect Malfof (hvidkålsruller)

Malfof (hvidkålsruller). Chili con carne, hakkebøf eller stegt lever. Skær hvidløg, ingefær og chili i små stykker og blend det sammen med resten af ingredienserne. Fantastisk opskrift på Fatayer / spinat pirogger.

Malfof (hvidkålsruller) You can cook Malfof (hvidkålsruller) using 12 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Malfof (hvidkålsruller)

  1. You need 1 of hvidkålshoved - spidskål kan også bruges.
  2. Prepare 300 g of hakket oksekød.
  3. You need 4 of dl grødris.
  4. Prepare 6 fed of hvidløg.
  5. Prepare 3 spsk of olivenolie.
  6. Prepare 3 spsk of citronsaft.
  7. It's 4 spsk of granatæble sirup.
  8. You need 1 spsk of salt.
  9. You need 1 of tsk de 7 krydderier.
  10. It's 1 of tsk peber.
  11. Prepare of Ca. 1 l vand.
  12. Prepare of Citronskiver og basilikum for pynt.

Malfof (hvidkålsruller) step by step

  1. Første skridt i denne ret er at skille hvidkålsbladene fra hinanden. Den nemmeste (for mig) måde at gøre det på er som følgende;.
  2. Skær bunden ud og læg hele hvidkålshovedet i meget varmt vand, efter et par min. kan bladerne pilles af en af gangen..
  3. Når du har gjord det, skal du igen koge vand i en gryde som er ca. 2 l og koge bladerne et til to af gangen i ca. 1 min. Derefter tages det op og lægges i en si så det kan dryppe af (det kan gøre en dag forvejen).
  4. Skær bladene ud til en passende størrelse at rulle dem. Bladet skal ca være 12cm lang og 12 cm bred..
  5. Fyld: læg risene i blød i varmt vand i ca. 10 min. Si herefter vandet fra og bland med kød, salt peber og de 7 krydderier..
  6. Læg en "stribe" kød på hvert blad og rul.
  7. Placer i en gryde. For hvert lag du fylder ud i gryden læg Presset hvidløg.
  8. Ved sidste lag tilføj granat æbler, citronsaft og olivenolie hæld derefter vand i gryden så det lige kan anes på toppen og sæt i kog.
  9. Lad den derefter simre under låg i ca 50-60 min. Server med citronskiver og basilikum..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Malfof (hvidkålsruller)"

Post a Comment