Recipe: Perfect Malfof (hvidkålsruller)
Malfof (hvidkålsruller). Chili con carne, hakkebøf eller stegt lever. Skær hvidløg, ingefær og chili i små stykker og blend det sammen med resten af ingredienserne. Fantastisk opskrift på Fatayer / spinat pirogger.
You can cook Malfof (hvidkålsruller) using 12 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Malfof (hvidkålsruller)
- You need 1 of hvidkålshoved - spidskål kan også bruges.
- Prepare 300 g of hakket oksekød.
- You need 4 of dl grødris.
- Prepare 6 fed of hvidløg.
- Prepare 3 spsk of olivenolie.
- Prepare 3 spsk of citronsaft.
- It's 4 spsk of granatæble sirup.
- You need 1 spsk of salt.
- You need 1 of tsk de 7 krydderier.
- It's 1 of tsk peber.
- Prepare of Ca. 1 l vand.
- Prepare of Citronskiver og basilikum for pynt.
Malfof (hvidkålsruller) step by step
- Første skridt i denne ret er at skille hvidkålsbladene fra hinanden. Den nemmeste (for mig) måde at gøre det på er som følgende;.
- Skær bunden ud og læg hele hvidkålshovedet i meget varmt vand, efter et par min. kan bladerne pilles af en af gangen..
- Når du har gjord det, skal du igen koge vand i en gryde som er ca. 2 l og koge bladerne et til to af gangen i ca. 1 min. Derefter tages det op og lægges i en si så det kan dryppe af (det kan gøre en dag forvejen).
- Skær bladene ud til en passende størrelse at rulle dem. Bladet skal ca være 12cm lang og 12 cm bred..
- Fyld: læg risene i blød i varmt vand i ca. 10 min. Si herefter vandet fra og bland med kød, salt peber og de 7 krydderier..
- Læg en "stribe" kød på hvert blad og rul.
- Placer i en gryde. For hvert lag du fylder ud i gryden læg Presset hvidløg.
- Ved sidste lag tilføj granat æbler, citronsaft og olivenolie hæld derefter vand i gryden så det lige kan anes på toppen og sæt i kog.
- Lad den derefter simre under låg i ca 50-60 min. Server med citronskiver og basilikum..
0 Response to "Recipe: Perfect Malfof (hvidkålsruller)"
Post a Comment