How to Prepare Perfect Lammefad - restemad
Lammefad - restemad. Lad os nu slippe vores maden fri og stoppe med al den overforbrug af Rubins Restemad. Morgenmaden bestod af resterne fra aftensmaden. En lille rest har også (en) ret ♥ Jeg ELSKER at intet går til spilde.
Det er de få ingredienser i denne lækre opskrift på en andeburger, som er perfekt restemad, hvis du har and tilbage fra mortensaften eller juleaften. Få din inspiration og opskrifter til din buffet hos Schulstad Bakery Solutions. Prøv denne velsmagende æggekage med rugbrødsbund. Музыка онлайн: Restemad. You can have Lammefad - restemad using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Lammefad - restemad
- You need of ca 400 gram forhåndenværende grønt: Spidskål, grøn peber, tomater, rødløg.
- Prepare 400 gram of hakket lammekød.
- Prepare of ca 400 gram kogte kartofler.
- You need 1/2 of citron.
- It's of blade af salvie.
- You need 1/2 of dl olvenolie.
- It's 1 of stor håndfuld blandede krydderurter; persille, mynte, basilikum.
- You need 6 of æg.
- It's 2 of dl skyr el. lign.
- It's 2 of dl revet ost.
- Prepare 1 of spiskefuld ras el hanout.
- You need 1/2 of spiseskefuld spidskommen.
Biksemad verdens bedste restemad GoCook by Coop. Lækker restemad: Pasta med oksesteg. #restemad. Posts tagged as #restemad on Instagram. Find opskrifter på lækker restemad fra Karolines Køkken her!
Lammefad - restemad instructions
- Start med at gøre alle urterne rene. Skær spidskål og citron i bidder..
- Skær kartofler i passende stykker og hak urterne, her persille, basilikum, mynte, fennikel. På billedet er tingene ikke skåret endnu ;o).
- Pisk æggene sammen med skyr, salt, peber, revet ost og krydderiet, her ras el hanout..
- Rist spidskommen først i lidt af olien. Kom dernæst lammekødet på panden og lad det brune let. salt og peber på..
- Varm resten af olien i en gryde eller sauterpande. Kom først salvie og kartofler i.. Når dette er let brunet, kommes resten af grøntsager og løg i. Snur ved middel varme, til kålen er faldet lidt sammen..
- Bland det hakkede, let brunede lammekød i grøntagsblandingen. Hæld det hele i et ovnfast fad. Læg det hakkede kryddergrønt ovenpå, og hæld æggemassen over..
- Bag ved 210 grader i ca 20 minutter, men hold øje: Det skal være gyldenbrunt..
Herunder finder du opskrifter og inspiration til, hvordan du kan omdanne dine rester til nye, lækre retter med restemad. Det vil Selina Juul fra foreningen Stop Spild Af Mad sammen med bl.a. prinsesse Marie gøre noget ved med en kogebog, som vi her bringer. Restemad med kylling kan være virkelig lækker både til frokost og middag. Her er fem opskrifter, hvor du kan forvandle dine rester til et skønt måltid. From Instagram Restemad fra kampagnemøde igår.
0 Response to "How to Prepare Perfect Lammefad - restemad"
Post a Comment