Easiest Way to Make Tasty Boghvede florentinere - Rimmers Køkken

Boghvede florentinere - Rimmers Køkken. Se mulighederne for et færdigt HTH-køkken. Fantastisk opskrift på Boghvede florentinere - Rimmers Køkken. Pt har jeg en fest med at arbejde med glutenfri og veganske retter.

Boghvede florentinere - Rimmers Køkken You can cook Boghvede florentinere - Rimmers Køkken using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Boghvede florentinere - Rimmers Køkken

  1. You need 50 g of mandler, grofthakkede.
  2. Prepare 50 g of hasselnødder, grofthakkede.
  3. It's 100 g of hel boghvede.
  4. It's 100 g of blandede tørrede grofthakkede frugter: abrikoser, tranebær, mv.
  5. It's 30 g of kokosolie.
  6. Prepare 50 g of kokossukker.
  7. You need 20 g of kokosnektar eller alm sirup.
  8. You need 20 g of boghvedemel.
  9. It's 1,5 of dl kokosmælk.
  10. You need of Evt lidt pistacienødder til pynt, grofthakkede.
  11. It's 200 g of chokolade, tempereret.

Boghvede florentinere - Rimmers Køkken step by step

  1. Vej alle ingredienserne af og sæt ovnen på 170 grader.
  2. Hak nødder og mandler. Hak de tørrede frugter groft. Bland nødder, frugt og boghvedekerner sammen.
  3. Smelt kokosolien og bland kokossukker og nektar eller sirup i. Rør boghvedemelet i og rør nu godt igennem i 1 minuts tid. Hæld kokosmælken i og bring nu massen op til kogepunktet under konstant omrøring. Lad det tykne.
  4. Bland nødde/boghvedeblandingen med sukkerblandingen. Fordel teske-store klatter på en bageplade, bred dem lidt ud med bagsiden af skéen og bag dem i ovnen ca 15 min.
  5. Temperer chokoladen og dyp hver helt kolde florentiner i den. Sæt på bagepapir og lad chokoladen sætte sig helt.
  6. TIP: Hvis du har en silikoneform til fx minitærter, så bag først florentinerne i den. Når de så er kølet ned, hæld chokolade i den samme form og tryk florentineren ned i chokoladen. Giver flotte og ens kager.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Tasty Boghvede florentinere - Rimmers Køkken"

Post a Comment