Easiest Way to Make Tasty Boghvede florentinere - Rimmers Køkken
Boghvede florentinere - Rimmers Køkken. Se mulighederne for et færdigt HTH-køkken. Fantastisk opskrift på Boghvede florentinere - Rimmers Køkken. Pt har jeg en fest med at arbejde med glutenfri og veganske retter.
You can cook Boghvede florentinere - Rimmers Køkken using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Boghvede florentinere - Rimmers Køkken
- You need 50 g of mandler, grofthakkede.
- Prepare 50 g of hasselnødder, grofthakkede.
- It's 100 g of hel boghvede.
- It's 100 g of blandede tørrede grofthakkede frugter: abrikoser, tranebær, mv.
- It's 30 g of kokosolie.
- Prepare 50 g of kokossukker.
- You need 20 g of kokosnektar eller alm sirup.
- You need 20 g of boghvedemel.
- It's 1,5 of dl kokosmælk.
- You need of Evt lidt pistacienødder til pynt, grofthakkede.
- It's 200 g of chokolade, tempereret.
Boghvede florentinere - Rimmers Køkken step by step
- Vej alle ingredienserne af og sæt ovnen på 170 grader.
- Hak nødder og mandler. Hak de tørrede frugter groft. Bland nødder, frugt og boghvedekerner sammen.
- Smelt kokosolien og bland kokossukker og nektar eller sirup i. Rør boghvedemelet i og rør nu godt igennem i 1 minuts tid. Hæld kokosmælken i og bring nu massen op til kogepunktet under konstant omrøring. Lad det tykne.
- Bland nødde/boghvedeblandingen med sukkerblandingen. Fordel teske-store klatter på en bageplade, bred dem lidt ud med bagsiden af skéen og bag dem i ovnen ca 15 min.
- Temperer chokoladen og dyp hver helt kolde florentiner i den. Sæt på bagepapir og lad chokoladen sætte sig helt.
- TIP: Hvis du har en silikoneform til fx minitærter, så bag først florentinerne i den. Når de så er kølet ned, hæld chokolade i den samme form og tryk florentineren ned i chokoladen. Giver flotte og ens kager.
0 Response to "Easiest Way to Make Tasty Boghvede florentinere - Rimmers Køkken"
Post a Comment