Recipe: Yummy Lækre kanelsnegle pandekager

Lækre kanelsnegle pandekager. Kanelsnegle er noget af det bedste bagværk, og så er de nemme at lave. Derfor er disse kanelsnegle blevet bagt ved siden af hinanden i en form, så de er bagt sammen = ingen tørre kanter! Lækre pandekager er en sikker vinder på morgenbordet, til eftermiddagshyggen eller bare som en lækker snack ;) Prøv min opskrift på de perfekte pandekager.

Lækre kanelsnegle pandekager Få den Nemme Opskrift på Pandekagedej her! Uhmm. hvem elsker ikke lækre pandekager? Kanelsnegle med overflod af remonce og vaniljeglasur er en perfekt kage til eftermiddagskaffen. You can cook Lækre kanelsnegle pandekager using 15 ingredients and 15 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Lækre kanelsnegle pandekager

  1. You need 450 of gr Kærnemælk (eller mælk + 1 spsk citronsaft).
  2. You need 2 of store Æg.
  3. Prepare 3 spsk of Smeltet smør el flydende becel.
  4. You need 250 of gr Mel.
  5. It's 3 spsk of Sukker.
  6. It's 2 of tsk Bagepulver.
  7. Prepare 1/2 of tsk Natron.
  8. You need 1/4 of tsk Salt.
  9. Prepare 2 of tsk Vanillesukker.
  10. It's of Fyld.
  11. It's 55 of gr Smør.
  12. Prepare 110 of gr Brunt farin.
  13. Prepare 1-2 spsk of Mælk.
  14. Prepare 1/4 of tsk Bagepulver.
  15. You need 1 1/2 of tsk kanel.

De er bløde, saftige og smager som en kanelsnegl skal gøre. På pandekager.dk får du alle de bedste pandekage opskrifter. Skal man beskrive pandekager, så er hovedingredienserne typisk æg, hvedemel og mælk, og der er tale om en krydsning eller mellemting. Fantastiske kanelsnegle, bløde, lækre og nemme.

Lækre kanelsnegle pandekager step by step

  1. Kom kærnemælk, i en medium skål. Hvis du ikke bruger kærnemælk, skal du piske mælk og citronsaft i skålen og stil den til side, så tykner den lidt.
  2. Pisk de tørre ingredienser sammen i en separat skål - mel, sukker, bagepulver, natron, salt og vanillesukker.
  3. Pisk æg og smeltet smør i mælkeblandingen.
  4. Sigt det tørre over i det våde og pisk godt, til det er ensartet og klumpfri, det bliver helt fløjelsagtig.
  5. Lad dejen hvile en halv times tid.
  6. Imens dejen hviler laver du fyldet.
  7. Smelt smørret i en lille gryde over medium varme, det må ikke brune.
  8. Tilsæt det brune farin, så det smelter og kog det op. Lad det koge i cirka et minut, fjern det fra varmen.
  9. Pisk mælken i, og tilsæt bagepulver og kanel, og pisk det godt sammen, sæt det til side og hold det lunt.
  10. Når dejen har hvilet, varmer du en pande op, på medium varme, smør lidt fedtstof på panden.
  11. Hæld ca 1 til 1.5 dl pandekagedej på panden og drej panden, så det flyder ud og er ca 15 cm i diameter.
  12. Tag noget af fyldet på en spiseske, og kom det på pandekagen i en tynd stråle. Start langs ydersiden og ind mod midten, så det danner en spiral. Det gør ikke noget det ikke er perfekt, det ses ikke når de er bagte.
  13. Hold øje med den ikke bliver for mørk og bag til den er gylden. Vend pandekagen og bag yderligere 1-2 minutter, el til den er bagt færdig, den skal være gylden på begge sider.
  14. Så laves resten af dejen på samme måde.
  15. Tips og tricks 1 : Man kan istedet for kanelfyld bruge marmelade el syltetøj uden bær 2: Man kan komme hakkede hasselnødder el valnødder oven på dejen, eller blande det i dejen og kom sirup henover når de færdige 3 : Bage pandekagerne på almindeligvis eller kom revet citron el appelsinskal i 4 : Dejen kan også smages til med kardemomme istedetfor kanelsukker.

Svampede, luftige og snaskede kanelsnegle er simpelthen så lækre på et morgenbord. Find opskriften på snaskede kanelsnegle her: Kanelsnegle - svampede, luftige og snaskede! Kanelsnegle er noget af det bedste bagværk, der findes. Men der findes et utal af skønne varianter af de lækre snegle, og her på siden kan du finde vores allerbedste opskrifter fra ALT for damerne. Sveler - de norske pandekager er bare de bedste.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Lækre kanelsnegle pandekager"

Post a Comment