Recipe: Tasty Barselsgryde

Barselsgryde. Trim kødet for store sener og fedtklumper.

Barselsgryde You can cook Barselsgryde using 13 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Barselsgryde

  1. You need 1 kg of oksetykkam.
  2. It's 4 of store gulerødder.
  3. You need 4 of store løg.
  4. Prepare 300 g of champignons.
  5. You need 2 spsk of paprika.
  6. You need 1/2 of tsk tørret chili.
  7. It's 1/2 of tsk hel kommen.
  8. It's 1 of dl rapsolie.
  9. It's 500 g of flåede tomater.
  10. You need 1/2 of l vand.
  11. It's 3 of dl creme fraiche.
  12. It's 2 spsk of majsstivelse.
  13. It's 1 of dl mælk.

Barselsgryde instructions

  1. Trim kødet for store sener og fedtklumper. Skær kødet i terninger i ca. 2 cm bredde. Rens løg, gulerødder og champignon, og skær i tern eller skiver..
  2. Svits løgene i rapsolie til de er klare og let brune, tilføj derpå champignons og lad dem svitse med. Strø 1/2 tsk salt over. Rør og vend jævnligt. Tag de færdigsvitsede løg og champignons op og sæt til side..
  3. Svits kødet i rapsolie. Når stykkerne er brunede, kommes gulerødder, paprika, kommen, chili og 1 tsk salt ved. Derpå de flåede, hakkede tomater og vand, så det er akkurat dækket. Lad nu løg og champignons komme med i gryden..
  4. Rør godt rundt og bring i kog i den lukkede trykkoger. Når trykkogeren har nået maksimalt tryk, skrues ned for varmen, så temperaturen lige akkurat opretholdes, og der afgives ingen eller ganske lidt damp. Lad simre under tryk i 1 time..
  5. Fjern trykkogeren fra varmen og lad trykket falde af sig selv. Når låget er til at fjerne, smages på retten. Hvis kødet ikke er tilstrækkeligt mørt, kan man give det en ekstra halv time i trykkogeren. Juster evt. med ekstra krydderier, salt og peber. Tilsæt creme fraiche og rør rundt..
  6. Jævn evt. med majsstivelse rørt ud med mælk eller vand. Lad retten koge svagt, og smag til..
  7. Server med kartoffelmos eller ris. Eller frys ned i passende portioner til barselsfamilien, der sikkert vil være glad for at have noget nemt til de hektiske dage..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Barselsgryde"

Post a Comment