Recipe: Appetizing Formbrød

Formbrød. Formbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog Alletiders Kogebog. Lyst, skivet formbrød som er like godt rett fra pakken som ristet. formbrød. formbrød ['fɔʀmbʀøːˀð] Kastenbrot n. Regardez d'autres dictionnaires: formbrød — form

Formbrød Translation for 'formbrød' using the free Danish-German dictionary by LANGENSCHEIDT -- with examples, synonyms and pronunciation. Dansk-tysk Ordbog > formbrød. formbrød — form brød sb., et, formbrød, ene … Beskrivelse og synonymer for ordet Formbrød. formbrød anvendes sjældent i krydsord. You can cook Formbrød using 8 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Formbrød

  1. Prepare 500 g of hvedemel (40+460g) med proteinindhold min. 12%.
  2. Prepare 375 g of sødmælk (200+175g).
  3. You need 25 g of gær.
  4. You need 8 g of bageenzym, kan udelades.
  5. You need 1 of tsk sukker.
  6. It's 25 g of smør, blødt.
  7. It's 1 of tsk salt.
  8. It's of Pensles med mælk.

Det er uklart, om Formbrød er inkluderet i Den Danske Ordbog. Mat Over-/Under Varme Matlaging med luft Tid (min) Temperatur Skuffplas- Temperatur Skuffplas-(°C) sering (°C) sering.

Formbrød instructions

  1. Pisk 40 gram hvedemel og 200 gram mælk sammen under opvarmning i en gryde. Lad jævningen tykne mens du pisker den. Når du har en tyk meljævning (den skal ikke koge) tager du den af varmen, og lader den køle af..
  2. Lun de resterende 175 gram mælk lidt, og opløs gæren i den lune mælk..
  3. Tilsæt sukker, salt, bageenzym, de resterende 460 gram hvedemel, og meljævningen, og ælt dejen sammen på røremaskine i ca. 10 minutter..
  4. Efter 10 minutter tilsættes 25 g blødt smør, og dejen æltes ca. 10 minutter mere. Den skal være glat, jævn og slippe skålen. Lad dejen hæve 20 minutter ved stuetemperatur..
  5. Efter 20 min skal dejen ud på bordet, og trykkes ud til et rektangel med samme længde som den form brødet skal bages i..
  6. Fold dejen og spænd den op. Fold først oppe fra og ind mod midten, og derefter nedefra og ind over din anden foldning. Luk samlingen godt sammen, inden du lægger det i formen med samlingen nedad..
  7. Lad brødet hæve 60 minutter ved stuetemperatur, og snit så brøddet med en skarp kniv, og pensel det med lidt mælk på toppen. Drys evt. med birkes hvis du synes..
  8. Bag brødet i ca. 25 minutter ved 220 grader på nederste rille i ovnen..
  9. Tag brødet ud af formen, og lad det køle af på en rist inden du skærer i det..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Formbrød"

Post a Comment