How to Make Delicious Rugbrød med kerner
Rugbrød med kerner. Lækkert mørkt og saftigt rugbrød fyldt med kerner. Det er nemt at bage sit eget rugbrød. Et svampet og sprødt hjemmebagt rugbrød med surdej og kerner er super nemt at lave, og smager helt fantastisk.
Hvis du bedre kan lide fx græskarkerner, kan du lege lidt med at erstatte nogle af de mange solsikkekerner. Opskrift på et lækkert mørkt rugbrød med kerner. Bag dit eget lækre rugbrød med surdej og masser af kerner - Få kok Adam Aamanns opskrift fra Madmagasinet lige her. You can cook Rugbrød med kerner using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Rugbrød med kerner
- You need 300 gram of koldt vand.
- You need 200 gram of skårne rugkerner.
- You need 50 gram of hørfrø.
- It's 50 gram of solsikke kerner.
- You need 50 gram of surdej.
- You need of Dagen efter.
- Prepare of Ovenstående tilsættes.
- It's 100 gram of vand.
- Prepare 160 gram of groft rugbrød.
- You need 10 gram of salt.
- Prepare 20 gram of maltekstrakt.
Der er ikke noget bedre end hjemmebagt rugbrød med masser af kerner. Cathrine Brandt giver dig her en skøn opskrift på hjemmebagt rugbrød med surdej - fyldt med kerner og masser af smag! Bare duften af friskbagt rugbrød kan gøre de fleste glade. Hjemmebagt saftigt rugbrød fyldt med kerner - det bliver ikke meget bedre.
Rugbrød med kerner step by step
- Rør kerner vand og surdej sammen dæk til og stil ved stuetemperatur ca 24 timer.
- Rør 100 gram vand, rugmel, salt og maltekstrakt sammen med det der har stået i blød og rør 5-10 min.
- Fyld i rugbrøds form og stil til hævning 6-8 timer (det kan sagtens stå længere).
- Bag ved 180 grader i 45 min til 96 grader i centrum.
- Nyd det afkølet og opbevar det i pose ved stuetemperatur.
Ligeså lidt jeg er vild med rugbrød, er jeg med at bage det, for det kan bare gå SÅ galt. I de fleste lande bliver brød lavet med mange forskellige udgaver af hvede. I Skadinavien hvor det er relativt. Opskriften på hjemmebagt rugbrød med kerner indeholder reklamelinks markeret med * Hjemmebagt rugbrød er noget af det bedste, jeg ved. Jovist så smager det fortrinligt, men det bringer også bare så.
0 Response to "How to Make Delicious Rugbrød med kerner"
Post a Comment