Recipe: Yummy Galette med kantareller

Galette med kantareller. Videon handlar om Omelett med kantareller, polkarödbetor. Här hittar du gröna recept med ingredienser från kylen - Kantareller med grädde. Krämigt god lasagne med ljuvlig smak av kantareller.

Galette med kantareller Allra lyxigast blir den med kantareller men. Kantarell (Cantharellus cibarius) är en ätlig svamp som växer i löv- och barrskog. Med sitt karakteristiska utseende och tydliga smak är kantarellen en svamp som är näst intill omöjlig att förväxla med någon giftig art. You can have Galette med kantareller using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Galette med kantareller

  1. Prepare 3 of dl fuldkorns hvedemel.
  2. You need 0,4 of dl vand.
  3. You need 75 g of smør.
  4. Prepare of Lidt salt.
  5. It's of Et par håndfulde kantareller.
  6. You need of Æg til at pensle kanterne med.
  7. Prepare 1-2 of porre.
  8. You need of Ca 100 g spinat.
  9. You need of Smør til at stege i.

Tillsammans med mascarponeost, vitt vin, vitlök och riven parmesan blir den här pappardellepastan en rätt att älska. Häll av vattnet och gnid in dem i olivolja så de inte fastnar i varandra. En mustig älggryta eller viltgryta grädde, svamp som kantareller och rödvin som passar till såväl till Köttgrytan blir också god med annat grytkött av vilt som hjort eller vanligt nötkött som nötbog, högrev. "Galette aux cerises" er en fransk morellterte som har nydelig og sensuell smak. Du kan fylle den med den frukten du liker best.

Galette med kantareller step by step

  1. Kom mel, salt og smør i foodprocessor og kør til det ligner reven ost. Tilsæt vand og kør kort så dejen lige samler sig! Processen kan også ske ved at smuldre smør I mel med fingrene og samle det med vand..
  2. Dejen pakkes ind i film og kommes i køleskab 1 times tid. Kan også laves dagen før. Du kan bruge alm hvede mel så lidt mindre vand! Eller helt glutenfri med havre mel.
  3. På en pande ristes kantareller i smør - lidt salt og peber - tages af panden og porre sauteres I lidt smør og spinat tilsættes - salt og peber.
  4. Tag dejen ud du kan lave en stor gallete - rul ud mellem to stykker bagepapir - eller 6- 7 små - del dejen og rul hver klump ud mellem 2 stykker bagepapir.
  5. Kom på en bageplade og læg fyld i midte - spinat/porre og så svampe. Fold forsigtigt dejen op om fyldet! Pensl kanterne med lidt sammen pisket æg..
  6. Bag I ovnen ved 180 grader I ca 25 min..
  7. Anret.

Denne varianten med masse moreller er noe av det beste jeg har smakt! Krämig pasta med kantarellsås - efter regn kommer solsken. Förgyll matlagningen med lyxiga kantareller till både vardag och fest. Här finns recepten på goda förrätter och varmrätter med Recept på en krämig pasta med kantareller. I dag kan jeg friste med en deilig galette med friske sommerbær - en enkel og basilikumblader basilikumolje basilikumolje eller chiliolje basilikumpesto basmati ris basmatiris bær bær eller frukt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Galette med kantareller"

Post a Comment