Easiest Way to Prepare Delicious Frittatta med peberfrugt, squash og gedeost
Frittatta med peberfrugt, squash og gedeost. Græsk inspirerede langtidsbagte fyldte peberfrugter med quinoa, aubergine, squash og persille. Servér dem sammen med brasekartofler og tzatziki for den fuldendte græske madoplevelse. Mangler du inspiration til turmad, laver jeg her en hurtig ret.
Fyld dem med salat, bøffer med gedeost, peberfrugt og rødløg. Hvis du vil have tilbehør til, er burgeren god med dampede Hvis du skal spise mad med højt energiindhold, så undlad bolle og salat, og spis i stedet bøffen med smeltet gedeost. Enten som den er eller sammen. You can have Frittatta med peberfrugt, squash og gedeost using 17 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Frittatta med peberfrugt, squash og gedeost
- You need 1 of spsk. olivenolie.
- Prepare 1 of rødløg.
- You need 1 fed of hvidløg.
- Prepare 1 of rød peberfrugt.
- You need 1 of squash.
- Prepare 500 g of kogte kartofler.
- You need of salt.
- Prepare of peber.
- Prepare 6 of æg.
- Prepare 1 of dl mælk.
- You need of revet muskatnød.
- It's 50 g of gedeost.
- It's 150 g of bacon.
- You need 50 g of pinjekerner.
- Prepare 1 bundt of ærtespirer.
- Prepare of Tilbehør:.
- It's of Grøn salat og evt. cherrytomater.
Fold stanniolbakker og påfyld grøntsager og pølser. Luk derefter bakken så forpakningen er tæt. Tilbered en lækker cremet pastaret med spinat, smørstegt peberfrugt, hvidløg, parmesan og persille. Læg lakse stykkerne ovenpå den cremede pasta til sidst.
Frittatta med peberfrugt, squash og gedeost step by step
- Varm olie op på en stor pande, der kan gå i ovnen (se tip)..
- Hak rødløg og hvidløg fint, og steg dem bløde på panden ved middel varme i 2-3 min..
- Skær imens peberfrugt, squash og kogte kartofler i mindre terninger, om kom dem på panden med løget. Steg det hele i 5-7 min..
- Tænd imens ovnen på 200 grader..
- Kom æg og mælk i en skål sammen med lidt salt, peber og muskatnød..
- Hæld æggeblandingen over grøntsagerne i panden. Smuldr gedeosten over..
- Sæt panden i ovnen, og bag frittattaen gylden i 15-20 min..
- Rist imens baconen sprød på en pande eller i mikroovnen. Læg det på fedtsugende papir, og bryd baconen i mindre stykker..
- Rist pinjekernerne gyldne på en tør, varm pande i 2-3 min..
- Skyl og slyng ærtespirerne, og pluk dem groft..
- Servér frittattaen med ærtespirer, bacon og pinjekerner på toppen. Spis med en grøn salat og evt. cherrytomater..
- Tip. Har du ikke en pande, der kan tåle at komme i ovnen, kan du komme de stegte grøntsager i et ovnfast fad, hælde æggeblandingen over, smuldre gedeost over og bage det hele i ovnen..
Pastasalat med mange grøntsager f.eks. squash, peberfrugt og gulerødder. En sund og mættende pasatsalat med en god marinade Få den nemme opskrift her. Du får opskriften på pastasalaten lige her nedenfor og sæt gerne dit eget præg på den, med egne grøntsager. Pensl majskolber og squashskiver med lidt olivenolie. Smør det med gedeost eller anden god smørbar ost, og kom tomatsalsa på.
0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Frittatta med peberfrugt, squash og gedeost"
Post a Comment