Recipe: Tasty Varm kartoffelsalat med grillpølser

Varm kartoffelsalat med grillpølser. Grillpølser med kartoffelsalat er bare en sommerklassiker! Her har vi rørt kartoffelsalaten med skyr og tilsat masser af tomater og friske asparges. Grillpølser er for ungerne, hvad bøffer er for de voksne - og serveret med en hurtig kartoffelsalat, lugter det af sol, sommer og parasoller.

Varm kartoffelsalat med grillpølser Dernæst hældes radiseskiverne i en sigte. Adam Aamanns opskrift på varm kartoffelsalat er både nem og lækker. (©DR). Men har du nogensinde prøvet den varme version? You can have Varm kartoffelsalat med grillpølser using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Varm kartoffelsalat med grillpølser

  1. It's 4 of grill pølser.
  2. It's 600 g of æggeblommekartofler eller andre faste kartofler.
  3. You need 1 of stort løg.
  4. Prepare 25 g of smør.
  5. It's of Salt og peber.
  6. You need 4 spsk of æbleeddike.
  7. It's 2 spsk of rørsukker.
  8. It's 1 of stor håndfuld persille, hakket.
  9. It's of Lidt rå æbletern.
  10. You need of Tilbehør:.
  11. It's of Sennep og ketchup.

Med dens fremtrædende let syrlige smag går den rigtig godt sammen med de lidt tungere og sødmefulde retter som f.eks. glaseret. Ny farverig variant af den elskede varme kartoffelsalat. Hvis konsistens er for tynd kom en sjat piskefløde i, smag til med salt og peber. Tips: Smager bare godt til en potion pølser både de kogte og stegte pølser.

Varm kartoffelsalat med grillpølser step by step

  1. Start med at koge kartoflerne og pil dem. Skær løget i skiver og smet smørret. Lad løgene klarer i smørret under låg, lavt blus..
  2. Tilsæt så æbleeddike og rørsukker og kog ind til halvdelen af eddiken er fordampet. Tilsæt nu kartofler, salt og peber. Bland det godt. Drys med friskhakket persille..
  3. Grill pølserne til de er godt sprøde og brankede. Anret 2 pølser og kartoffelsalat på en tallerken og pynt med æbleskiverne samt sennep og ketchup..

Varm kartoffelsalat er rigtig mormormad, og der er noget helt særligt over de cremede, syrlige kartofler. Det her er opskriften på mormors varme kartoffelsalat: En gammel klassiker i min familie! Den kan både laves med og uden eddike, men jeg kender den som med eddike ;-) Jeg har lavet den. Nem varm kartoffelsalat med nye kartofler. Prøv en sund kartoffelsalat uden cremefraiche, men med lækker dressing.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Varm kartoffelsalat med grillpølser"

Post a Comment