Recipe: Tasty Fasanbryst med indlagt ost, chili og barderet med tørret skinke, stegt savoykål, miniporrer, glace

Fasanbryst med indlagt ost, chili og barderet med tørret skinke, stegt savoykål, miniporrer, glace. Fasanbrysterne skæres i mindre stykker og drysses med salt, peber, revet citonskal og revet ingefær. Serveres med spaghetti og revet ost. Denne omeletten passer både som middag og lunsj.

Fasanbryst med indlagt ost, chili og barderet med tørret skinke, stegt savoykål, miniporrer, glace Ha på skinke, ost og brødtoppen. Promotering av eget håddn merch medfører til sletting av link/bilde uten advarsel. Når man er i Drammen og bler fysen. You can cook Fasanbryst med indlagt ost, chili og barderet med tørret skinke, stegt savoykål, miniporrer, glace using 20 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Fasanbryst med indlagt ost, chili og barderet med tørret skinke, stegt savoykål, miniporrer, glace

  1. Prepare 2 of fasanbryst uden skind.
  2. Prepare 8 of skiver tørret skinke.
  3. It's 2 of skiver Thise grubeost.
  4. It's of Lidt timian.
  5. It's of Salt og peber.
  6. It's of Smør og olivenolie til stegning.
  7. You need of Tilbehør:.
  8. You need 1 of lille savoykål.
  9. You need 6 of miniporrer eller forårsløg.
  10. It's of Lidt stegte kartofler.
  11. Prepare 1/2 of bananskalotteløg.
  12. Prepare of Timian.
  13. It's of Olivenolie til stegning.
  14. Prepare of Glace:.
  15. Prepare 1/2 of dl æblemost.
  16. You need 1 spsk of ribsgele.
  17. It's 1/2 of dl andefond (fra fryseren).
  18. Prepare of Salt og peber.
  19. Prepare of Pynt:.
  20. It's of Lidt rucola.

Mangla valmuefrø, men har ost, skinka og piffi, så blir strødd seinare. Vafler er egentlig sommermat for oss, og vaffeljernet, gammel som den er, måtte til og med hentes fra hytta. Der stekes de vanligvis ute på terrassen, i godvær, med masse sultne barn rundt vaffeljernet klare for å ta vaflene så raskt som de tør fra risten. Disse myke hornene fylles altså med skinke og masse gulost og smaker helt herlig!

Fasanbryst med indlagt ost, chili og barderet med tørret skinke, stegt savoykål, miniporrer, glace instructions

  1. Læg alle ingredienserne frem. Fjerne evt hagl fra brysterne og løsn inderfileten og læg ost og chili på brystet og læg inderfileten ovenpå. Barder med skinke og sæt kødnåle i..
  2. Snør brysterne med rullepølsetråd og lad dem hvile mens du steger tilbehøret hver for sig..
  3. .
  4. Hold alt tilbehøret varmt i ovnen mens du steger brysterne på alle 4 sider, ialt 15 minutter. Tag dem af panden, tilsæt æblemost, ribsgele og andefond og lad det koge ind til glace. Smag til med salt og peber..
  5. Tag snoren og nålene af brysterne, skær dem i 1 cm tykke skiver og anret det hele pænt på en varm tallerken.pynt med lidt rucola. Server glacen til. Vi var 2 og vi spiste kun det ene bryst, men det afhænger jo af ens appetit..

Hornene egner seg like godt som kveldskos som til lunsjpakken ♥ Mange liker å bytte ut skinken med sprøstekte biter bacon, og det kan man selvsagt gjøre. Vil du på den annen side ha vegatarhorn, er det bare å. Krydr dem med salt og peber og fyld dem med skyllet, tørret persille og lidt bacontern. Luk med kødnåle eller sy med bomuldsgarn. Smelt smørret i en stegegryde og svits de resterende. se mere her.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Fasanbryst med indlagt ost, chili og barderet med tørret skinke, stegt savoykål, miniporrer, glace"

Post a Comment