Recipe: Perfect Provence drøm med abrikos og lavendel - Rimmers Køkken
Provence drøm med abrikos og lavendel - Rimmers Køkken. Sie möchten in eine Landschaft aus blauvioletten Lavendelfeldern eintauchen und zur Lavendelblüte in die Provence reisen? Sie interessieren sich für die Lavendelpflanze und möchten gerne mehr über ihre Heilkraft erfahren? Du kan gøre det hele selv, men du behøver ikke.
Jeg kan ikke komme udenom, at jeg har et livslangt kærlighedsforhold til Frankrig. Det handlede i første omgang om sproget, som jeg for en menneskealder siden mestrede nogenlunde. I dag nok mest som turistsprog. You can have Provence drøm med abrikos og lavendel - Rimmers Køkken using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Provence drøm med abrikos og lavendel - Rimmers Køkken
- Prepare 185 g of smør.
- Prepare 2 spsk of valnøddeolie (eller en anden olie, hvis ikke den er på hylden).
- It's 220 g of sukker.
- You need 2 of tsk vanillesukker.
- Prepare 120 g of mandelmel.
- Prepare 4 of æg.
- You need 120 g of valnødder, blendet til en grov nøddemel.
- Prepare 90 g of mel.
- Prepare 1 of citron, skal (til dejen) og saft (til glasuren).
- Prepare 2 of tsk lavendel, friske eller tørrede.
- It's 10-15 of friske abrikoser.
- Prepare of flormelis til glasur sammen med citronsaft.
Min allerførste rejse uden familien gik med interrail til Paris og Sydfrankrig. Med inspiration fra herregårdskøkkenet og de klassiske herskabslejligheder får du et landkøkken, der har dybe rødder i nordisk kultur. Det romantiske køkken er karakteriseret ved smukke fyldninger og glaslåger med sprosser. De klassiske detaljer giver Nordic et stilfuldt look, der aldrig går af mode.
Provence drøm med abrikos og lavendel - Rimmers Køkken step by step
- Sæt ovnen på 190 grader.
- Put smør, olie, sukker, vanillesukker og mandelmel i røremaskinen og rør blødt med k-spaden.
- Pisk æggene sammen og tilsæt lidt efter lidt, mens der fortsat røres, indtil dejen er jævn og rørt godt sammen. - Vend nu valnøddemel, mel, citronskal og 1 tsk lavendelblomster i dejen. Hældes på en smurt springform med bagepapir i bunden og glattes ud.
- Skyl abrikoserne, skær dem i halve og fjern stenen og skær dem derefter i kvarte både. Fordel dem nu ovenpå dejen og tryk dem let ned i.
- Bages i alt fra 40 -60 min. - Start med at bage 30 min. Læg derefter staniol over. Bag endnu 10 min og tjek kagen. Måske 10 mere. Tjek med et grillspyd for at se, hvornår kagen er bagt færdig.
- Lav en glasur med flormelis og citronsaft. Fordeles hen over mens kagen er helt eller delvis varm.
Følgende af sæberne er mærket med BDIH ("Certified Natural Cosmetics"): Geranium, lavendel, lemongræs, vetyver, garrique, vanilje, kanel-appelsin, provence, Fyrretræ (pin maritime), honning, rose douce, krydderi (epices) og abrikos-fersken. Varedeklaration: Ingredienser for oliven og lavendel. Doftpåse från Sachet parfym har en härlig doft av lavendel. Den är helt fri från giftiga ämnen. Die Wirkung der großen Duft-, Pflege- und Heilpflanze Lavendel kommt in spezifischen Anwendungsformen und Anwendungsgebieten unterschiedlich je nach Lavendelart am besten zur Geltung.
0 Response to "Recipe: Perfect Provence drøm med abrikos og lavendel - Rimmers Køkken"
Post a Comment