Recipe: Perfect Boller i karry

Boller i karry. Boller i karry er en god gammel klassiker ved de danske middagsborde. Til trods for at flere medier havde boller i karry som en af favoritterne, blev det dog ikke den populære karryret der løb med sejren. This Danish recipe is called Boller I Karry which directly translated into English would be Danish Meatballs in Curry.

Boller i karry It has a delightful curry flavor and a little sweet from the apple´s chunks. Boller i Karry is a very popular recipe. Learn how to make/prepare Danish Meatballs In Curry by following this easy recipe. You can cook Boller i karry using 14 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Boller i karry

  1. Prepare 500 g of svinekød.
  2. Prepare 1 of løg.
  3. Prepare 1 of æg.
  4. Prepare 2 spsk of mælk.
  5. Prepare 2-4 spsk of mel.
  6. Prepare of Salt og peber.
  7. It's 1-2 of PS Ris med quinoa.
  8. It's 1-2 of blade Savoy kål.
  9. You need 1 of Æble.
  10. Prepare 1 of Rødløg.
  11. It's 1/2 of dl Appelsin juice.
  12. You need 1 of klat Smør.
  13. It's 1-3 of tsk Karry.
  14. You need of Sød chili sauce.

God dansk klassisk mad: Boller i karry her serveret som ristaffel med tilbehør on-the-side. Boller i karry er en rigtig familiefavorit. Boller i karry er en af danskernes mest elskede hverdagsretter, fordi den er nem, hurtig, billig og smager helt fantastisk. Danish Meatballs in Curry Sauce (Boller I Karry).

Boller i karry instructions

  1. Ca 30-45 min.
  2. Rør farsen sammen (fars, 1 hakket løg, æg, mel og mælk), stilles på køl..
  3. Sæt vand over til ris. Kog risene efter vejledningen på pakken.
  4. Snit et par blade savoykål. Riv eller skær æblet ud i tern. Løget skæres ud i små tern. Det hele blandes sammen med ca 1/2 dl appelsinjuice.
  5. Sæt en pande over med vand, så det kan dække kødbollerne halvt og bring det i kog. Form kødbollerne og få vandet i kog. Skru ned og lad dem simre til de er færdige/møre..
  6. Sauce: sauter et 1/4 løg der er skåret i meget små tern, evt kom i minihakker. Kom karry i. Kom mel i (1-2 spsk). Kom derefter vand i fra de færdige kødboller. Smag til med sød chilisauce, salt og peber.

This great tasting traditional Danish recipe is very popular amongst Danes of all ages. Do not be concerned if you are not a fan of spicy food. Boller i karry er jo næsten en dansk nationalret, trods det nærmest asiatisk klingende navn. Her har jeg lavet boller i karry med en blanding af kalve- og svinekød, og det synes jeg fungerer bedst. Boller i karry er en populær ret, og ikke kun i børnefamilerne.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Boller i karry"

Post a Comment