Recipe: Delicious Bagte rødbeder og bagt blomkål

Bagte rødbeder og bagt blomkål. Bagte rødbeder smager virkelig dejligt og er utrolig nemt at lave. Denne opskrift på bagte rødbeder er med fetaost og persille. Blomkålssalat med rucola, pinjekerner og blåbær - og noget om en forsvundet smagssans - Christine Bonde.

Bagte rødbeder og bagt blomkål Dryp med olivenolie, og krydr med spidskommen, salt og peber. Sæt fadet på midterste ovnribbe, og Skær blomkål i mindre stykker. Salaten indeholder bagte rødbeder, grønkål, avocado, feta og ristede kerner - og selvfølgelig en skøn krydret dressing, som virkelig passer godt til denne salat. You can cook Bagte rødbeder og bagt blomkål using 6 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Bagte rødbeder og bagt blomkål

  1. It's 1/2 of blomkål.
  2. You need 3-4 of rødbeder.
  3. You need of Flagesalt.
  4. It's of Olivenolie gerne med citronsmag.
  5. Prepare of God balsamico eddike.
  6. Prepare of Citron.

Vi havde egentligt planlagt at spise falafler til salaten, men vi glemte det helt. Så hvis du mangler noget at spise til, så prøv med disse falafler. Bagte rødbeder er noget af det lækreste, som man kan få til sine retter om vinteren. Den røde knold er stopfyldt med godt vitaminer og mineraler.

Bagte rødbeder og bagt blomkål step by step

  1. Vask rødbeder og bag dem med skræl ved høj varme 220 grader I ca 20-30 min alt efter størrelse - de må godt have lidt bid. (Har du dampovn 230 grader /100 % fugtighed).
  2. Skræl rødbeder mens de er varme - skær dem I stave anret - kom lidt flagesalt og reven citronskal over og lidt balsamico..
  3. Skyl blomkål skær midt over - skær nogle skiver med lidt tykkelse - lad stokken blive på den holder sammen på skiverne. Hvis du har lidt ‘smulder’ så kan det bages med. - læg på bagepapir og kom lidt olivenolie over samt lidt salt - bag I ca 10-12 min ved 220 grader - blomkålen skal lige have farve..
  4. Anret - brug paletkniv eller kagekniv så det ikke falder fra hinanden..

Dagens bagte blomkål er med paprika og det smagte bare super godt. Bagt blomkål er nemt, sundt og billigt grønt tilbehør. Har du endnu ikke prøvet at lavet et ovnbagt blomkål, så spring du også bare på opskriften her, jeg er sikker på at retten også bliver et hit hjemme hos dig 🙂 Blomkålshovedet kan. Bagt blomkål med tahin og kapers. Bagte rødbeder med granatæble, saltede mandler og balsamico.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Bagte rødbeder og bagt blomkål"

Post a Comment