Easiest Way to Prepare Tasty Røget lakse pastasalat på SU

Røget lakse pastasalat på SU. Asparges, broccoli, pasta og røget laks anrettes på tallerken, og dressingen hældes over. Pastasalat med røget laks, skyrdressing og mandler. En nem ret til frokost eller aftensmad på farten.

Røget lakse pastasalat på SU Hvilken oppskrift på pastasalat er din favoritt? Pastasalater er mettende og gode, og dessuten kan de varieres i det uendelige. Du kan lage pastasalat med pesto, kylling, laks, ost og skinke, bacon, feta og soltørkede tomater eller tunfisk. You can cook Røget lakse pastasalat på SU using 4 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Røget lakse pastasalat på SU

  1. You need 100 g of ukogt fuldkornspasta (Faktas 365).
  2. You need 1 pakke of laksetopping (faktas 23,95kr).
  3. It's 1 pose of Blandet salat (Coop c salat).
  4. Prepare 2-4 of spk honey mustard dressing (Änglamark).

En lækker pastasalat er skønt på frokostbordet. Prøv denne dejlige version med varmrøget laks og grønt. Sådan gør du: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afkøl den i under koldt vand i et dørslag.

Røget lakse pastasalat på SU instructions

  1. Start først med at koge pasta efter anvisning..
  2. Hæl salaten i en dyb skål..
  3. Trævl så laksetopping ned i salaten så den er jævnt fordelt..
  4. Når pasta er kogt og kølet af med ringende vand, så hæles pasta op til salaten og laksen og mixet sammen..
  5. Til sidst hæles honey mustard dressing over og mixet sammen og serveret lige efter..

Bræk enderne af aspargeserne, og skær dem i mindre stykker. Pastasalaten er tilbage - i en saftig og farvestrålende version med lidt mindre pasta og lidt flere grøntsager. Nem mandagsmad, når det er bedst. Se med her, hvor Irmas slagtermester André viser, hvor nemt du kan tilberede Irmas forret fra nytårsmenuen for dine gæster. Vi bruger Cookies, inklusiv tredjeparts, på vores website for a sikre at det fungerer efter hensigten, forbedre og personalisere indhold, måle og rapportere på brugen af websitet samt målrette markedsføring.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Røget lakse pastasalat på SU"

Post a Comment