Easiest Way to Make Tasty Ovnbagt laks med dukkah og gratinerede bønner - Rimmers Køkken

Ovnbagt laks med dukkah og gratinerede bønner - Rimmers Køkken. Ovnbagt laks - Laks er en skøn fisk. Selv folk der hævder ikke at kunne lide fisk, kan som regel lide Rodfrugter i ovn - En friskbagt og dampende laks fra ovnen passer rigtig godt med rodfrugter. Med den her spinatsalat får du kombineret den bløde runde smag fra mango med den lidt skarpe distinkte.

Ovnbagt laks med dukkah og gratinerede bønner - Rimmers Køkken Pensl folien med lidt smør, og fordel asparges og bønner ovenpå. Læg laksen med skindsiden nedad hen over grøntsagerne, hæld smørret over laksen, og fordel det med bagsiden af en Pres saften fra en citron ud over laksen inden servering, og skær resten i både og servér med smørdampede kartofler. Muttis finhakkede tomater har en frisk og intens smag, der gør dem til det perfekte valg til fiskeretter og alle opskrifter, som kræver tomater med den. You can have Ovnbagt laks med dukkah og gratinerede bønner - Rimmers Køkken using 15 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Ovnbagt laks med dukkah og gratinerede bønner - Rimmers Køkken

  1. It's 2 of laksefiléter.
  2. Prepare of lidt citronsaft.
  3. You need 5-6 spsk of hjemmelavet dukkah.
  4. Prepare of et par duske dild (hvis du kan lide dild, naturligvis).
  5. It's of olivenolie.
  6. It's of Gratinerede bønner:.
  7. Prepare 250 g of frosne bønner.
  8. It's 50 g of smør.
  9. Prepare of parmesanost, revet.
  10. You need of flagesalt og peber.
  11. You need of Ingefærdressing.
  12. It's 4 spsk of olivenolie.
  13. It's 2 of tsk ingefær, fintrevet.
  14. You need 1 of stk øko citron, både skal og saft.
  15. It's of salt.

Server bønnerne drysset med krydderurter og dukkah. Vær opmærksom på at dukkahen salter en del. Dukkah er en blanding af ristede nødder og frø, salt, peber og krydderier, som bruges meget i nordafrikansk og mellemøstlig mad i lidt forskellige versioner. Jordskoksuppe med jomfruhummer og stegt salat.

Ovnbagt laks med dukkah og gratinerede bønner - Rimmers Køkken step by step

  1. Sæt ovnen på 200 grader, varmluft.
  2. Gratinerede bønner: Smelt smør og olivenolie fx i en sauterpande. Vend de helt frosne bønner i. På den måde klistrer fedtstoffet til de iskolde bønner.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir. Hæld bønnerne ud på den. Sæt laksen i ovnen. De skal have 35-40 min i alt. Efter ca 20 min skal du: - Have laksen klar til at den kan bages med ca 15 min - Have revet parmesanost klar, så den kan drysses over bønnerne og bages færdige sammen med laksen Lad laksen stå og trække lidt inden servering.
  4. Laks med dukkah: - Smør et ildfast fad med lidt olie - Læg laksen med skinsiden nedad på fadet - Dryp lidt citronsaft hen over laksen - Læg en stilk dild på - Dryp lidt olivenolie over - Tryk dukkah'en ned på oversiden Nu er laksen klar til at komme i ovnen Husk at rive parmesanosten.
  5. Dressing: Rør en dressing af olie, ingefær, citronsaft og -skal og smag til med lidt salt.

Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce. Super hurtigt og nemt fiskefad med laks, blomkål og høvlet peberrod. Gratinerede skrubbefileter med ovnstegte gulerødder og quinoa. Ovnbagt laks på spinatbund - Mine bedste LCHF opskrifter. Du søde FiberSirup - velkommen til mit køkken.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Tasty Ovnbagt laks med dukkah og gratinerede bønner - Rimmers Køkken"

Post a Comment