Easiest Way to Prepare Delicious Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller. Hjemmelavede fiskefrikadeller er nemme at lave og så sikrer du samtidig, at smagen forbliver frisk, når de skal serveres. Fiskefrikadeller med ramsløg og citronmelisse - en rigtig forårs fiskefrikadelle. Spis de lækre fiskefrikadeller til aftensmad eller til frokost på rugbrød.

Fiskefrikadeller Danish fiskefrikadeller are traditional pan-fried fish patties. They are made with a creamy mixture of ground white fish fillets, eggs, milk, onions, and various spices and fresh herbs. #fiskefrikadeller Hjemmelavede fiskefrikadeller er ikke bare sunde. You can cook Fiskefrikadeller using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Fiskefrikadeller

  1. You need 500 g of friskhakket fisk (torsk/lyssej/kuller).
  2. You need 2 spsk of kartoffelmel.
  3. You need 50 g of smeltet smør.
  4. It's 1 of æg.
  5. It's 1 of læg fint hakket.
  6. It's of salt.
  7. It's of peber.
  8. You need 1 of dl fløde eller mælk.
  9. Prepare of evt krydderier (krydderurter eller chilli eller karry eller gurkemeje).
  10. You need of smør til at stege i evt. tilsat lidt olie.

Der er også super velegnede til både aftensmad og frokost. Her får du en klassisk og nem opskrift på lækre hjemmelavede fiskefrikadeller. Another popular variation is fiskefrikadeller replacing the meat with fish as the main ingredient and often served with remoulade. Lene Espersen leverer denne opskrift på fiskefrikadeller af torskefilet og røget bacon samt en dejlig hjemmelavet remoulade.

Fiskefrikadeller instructions

  1. Rør fiskekødet godt med salt - lad det hvile i ca. 30 min. Tilsæt så æg, løg, kartoffelmel, fløde og evt. krydderier. Rør godt tilsæt tilsidst det det smeltede afkølede smør. Lad det farsen hvile ca. 30min eller længere - man kan tilberede tidligere og opbevare i køleskabet..
  2. Smelt smør og evt. lidt olie på panden. Lad det blive godt varmt og brun af - Jeg syntes friskefrikadeller skal brunes godt af ved høj varme. Alt efter størrelse så skal de stege ca. 4-6 min på hver side..
  3. De kan serveres med en smør sauce. Med remoulade sauce, jeg har altid for meget lage når jeg tilbereder pickles - det gemmer jeg og rører det så græsk yoghurt det giver en dejlig sauce - man kan også røre cremefraiche med lidt karry, gurkemeje og lidt honning sennep. Nye kartofler og en salat er godt tilbehør. Jeg har så mange kantareller at de bliver serveret til alt - det er også godt..
  4. Bliver der et har stykker til overs så er de gode på frokostbordet. Jeg har serveret fiskefrikadeller til forret - laver dem meget små og deler farsen i 3 - en smager jeg til med chilli og en med krydderurter og en uden noget - portions anretter - det er rigtig godt..

Fiskefrikadeller af fiskemandens fiskefars. Åh - hverdagsmad - hvad skal man dog finde på? Det skal jo være nemt, hurtigt, lækkert, sundt, indbydende og klar på et kvarter, for vi er jo sultne nu, alle mand? Музыка онлайн: Fiskefrikadeller. De krydrede thai-fiskefrikadeller − såkaldte fishcakes − er et fremragende alternativ til klassiske deller. Her får du opskriften på thai-fiskefrikadeller med spicy agurkesalat. Traditional Danish Fiskefrikadeller or fish cakes.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Fiskefrikadeller"

Post a Comment