Recipe: Tasty Jordbærtærte med mazarinbund

Jordbærtærte med mazarinbund. Jordbærkage med mandelbund, creme og jordbær. Jordbærtærte - sommerens bedste jordbærkage med mazarinbund og vaniljecreme. Åh jeg er ked af, at beskrivelsen blev så lang. Nu lyder det jo næsten som en vildt svær og helt uoverkommelig kage at.

Jordbærtærte med mazarinbund Prøv denne klassiske jordbærtærte med mazarinbund og vaniljecreme, næste gang. Få opskriften på Jordbærtærte med mazarinbund og vaniljecreme her. En skøn mazarinkage lavet på mandelmel toppen med luftig vaniljecreme, masser af friske jordbær og lidt chokolade. You can cook Jordbærtærte med mazarinbund using 14 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Jordbærtærte med mazarinbund

  1. You need of Mazarinbund.
  2. Prepare 125 gram of sukker.
  3. It's 125 gram of blødt smør.
  4. It's 125 gram of marcipan.
  5. You need 2 of æg.
  6. You need 50 gram of mel.
  7. Prepare of Mascarponecreme.
  8. Prepare 250 gram of mascarpone.
  9. It's 1 of tsk vaniljesukker (eller en vaniljestang).
  10. It's 0,5 of tak revet citronskal.
  11. You need of Fyld.
  12. Prepare 100 gram of mørk chokolade (gerne 80%).
  13. Prepare 500 gram of jordbær.
  14. Prepare 50 gram of ribsgele.

Opskriften på jordbærtærte indeholder reklame for Finax. Begge slags bunde kan man jo lave med en mazarinbund, som i øvrigt smager fantastisk, og begge slags. Jeg havde lovet mig selv at lave en "rigtig" jordbærtærte i løbet af sommerferien. Så da jeg fik besøg af min søster Iben, var det endelig oplagt at kaste mig over projektet.

Jordbærtærte med mazarinbund instructions

  1. Pisk smør og sukker luftigt. Riv marcipanen groft. Tilsæt marcipanen og pisk det hele sammen. Tilsæt æggene et ad gangen under fortsat piskning. Tilsæt mel og fyld massen i en smurt form..
  2. Bag mazarinbunden ved 175 grader i 20-25 minutter, til den er gennembagt..
  3. Imens bunden bager, så kan du hakke chokoladen i grove stykker..
  4. Så snart bunden er færdig, tages den ud og chokoladen fordeles rundt på bunden. Lad chokoladen smelte..
  5. Så snart bunden er relativ afkølet, så stilles den i køleskabet. Imens begyndes der på mascarponen..
  6. Pisk mascarponen med citronskal og vanilje og smag til med citronsaft..
  7. Vask jordbær og skær dem ud..
  8. Begynd langsomt at varme geléen op, så den bliver flydende..
  9. Når chokoladen er afkølet på bunden, så tages den ud. Cremen fordeles, dernæst jordbær og afslut med den flydende gelé..

Den afkølede bund smøres/pensles nu med mørk chokolade af god kvalitet og sættes et kvarter i fryseren for at chocke chokoladen. Herefter påsmøres creme og der toppes af med halverede jordbær. Brug sensommerens danske æbler i skønne desserter som denne himmelske æbletærte med mazarinbund. Servér den med en flødeskum eller vaniljeis - mums! Jeg havde lovet mig selv at lave en "rigtig" jordbærtærte i løbet af sommerferien.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Jordbærtærte med mazarinbund"

Post a Comment