Recipe: Appetizing Sandwichbrød

Sandwichbrød. Sandwichbrød - med Kunst og Køkkentøj. Find dit favorit sandwichbrød eller toastbrød hos Schulstad. Vi har både grove og lyse brød samt nøglehulsmærkede og fuldkornsmærkede brød.

Sandwichbrød A classic American sandwich loaf with soft, easily sliceable texture. De specialfremstillede sandwichbrød indeholder frisk salat, revet gulerod, tomat og hjemmelavet dressing. Vælg dit favoritbrød, når du bestiller. You can have Sandwichbrød using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Sandwichbrød

  1. Prepare 40 g of gær - jeg bruger økologisk gær - jeg syntes simpelthen der er en bedre hæveevne i den økologiske gær.
  2. It's 4 of dl mælk.
  3. Prepare 2 of dl kærnemælk (yoghurt kan bruges).
  4. It's 2 spsk of olie.
  5. Prepare 2 of æg.
  6. Prepare 3-4 of tsk salt.
  7. You need 700 g of fuldkornsmel (jeg brugte fuldkorn af darlarhvede).
  8. Prepare of ca. 300 g hvedemel - jeg brugte manitoba - hvis du vælger at udelade fuldkornsmel skal du bruge ca. 1100-1200 g hvedemel.

Ret: Sandwichbrød med pesto - bløde lækre boller. Skønne brød, der er nemme at lave og som er et hit både som sandwichbrød og som brød til madpakken, som brød til suppe, burgere eller til tapas. Måske fordi de smager fantastisk, eller måske fordi følelsen af hjemmebag sætter så stort et præg på smagsoplevelsen i disse hjemmebagte sandwichbrød. Juni måned: Lyst sandwichbrød med persille og lidt hvidløg.

Sandwichbrød step by step

  1. Smuldr gæren i røreskål - tilsæt mælk som lige er lunet ca. 35-37 grader, gæren opløses heri. Kærnemælk, olie, æg, salt og fuldkornsmel tilsættes og røres godt - har du røremaskine kan den med fordel anvendes. Tilsæt hvedemel kun så meget at du har en blød og smidig dej. Tilbereder du dejen med håndkraft - så rører du sålænge du kan og ælter  så dejen godt igennem - pas på med ikke at bruge for meget mel..
  2. Sæt dejen til hævning - stuetemperatur i ca. 45-60 min. Smør 2 brødforme - del dejen i 2 og ælt dejen kort igennem. Læg så dejen i de 2 forme og lad den efterhæve i ca. 45 min..
  3. Bag brødene på nederste rille i ca. 40 min - tag dem ud af formen og lad dem køle af..

Smørrebrød med røget filet,mayo, æggestand, karse, asparges og tomatspringere. Dette sandwichbrød bages i en sandwichform med låg. Brødet kan også bages uden låg og skal da kun. Glutenfri sandwichbrød - Perfekt til madpakken, morgenmad eller mellemmåtid. De er luftigt, mættende og virkelig velsmagende!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Sandwichbrød"

Post a Comment