Recipe: Appetizing Valnøddebrød

Valnøddebrød. Bag et luftigt surdejsbrød med valnødder, der passer perfekt til et lækkert pølsebord, med gode, lagrede oste eller i madpakken til en sandwich. valnøddebrød. Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök.

Valnøddebrød Opskrift på et lækkert og nemt Valnøddebrød. Find denne og andre pins på B R Ø D via SPIS BEDRE. Kernebrød Valnøddebrød Quinoa Brød (Glutenfrit) Sæsonvare eks. You can have Valnøddebrød using 12 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Valnøddebrød

  1. It's 300 g of Maniotobamel.
  2. You need 150 g of Grahamsmel.
  3. You need 100 g of Hvedemel.
  4. It's 10 g of Mørk Maltmel.
  5. You need 1 of dl Surdej, jeg brugte rugsurdej.
  6. It's 1 spsk of Honning.
  7. You need 16 g of salt.
  8. You need 3 g of Tørgær, kan udelades, brugte det kun fordi jeg var i tvivl om der var gang nok i surdejen.
  9. Prepare 10 g of Bageenzym, kan udelades, hjælper til en bedre hævning.
  10. You need 1 of dl Hakkede valnødder.
  11. Prepare 330 g of Hvidtøl, kan erstattes af vand, men det giver en god smag til brødet.
  12. Prepare 15 g of Rapsolie.

Boller: Landboller Kerneboller Valnødde müsli boller Sæsonvare eks. Valnøddebrød er lækkert brød til både morgenbordet og en god kop kaffe. Dette brød med valnødder er bagt med en blanding af hvedemel og fuldkorns hvedemel fra Løgismose, og det giver brødet en. Små valnøddebrød med skovbærmarcipan og mørk chokolade og sprøde valnødder.

Valnøddebrød step by step

  1. Bland alle de tørre ingredienser undtagen gær i skålen til røremaskinen..
  2. Kom øl, vand samt gær i en skål og rør rundt til gæren er opløst, kom blandingen i melet under omrøring. Tilsæt surdejen..
  3. Ælt nu dejen ved medium hastighed i 15 - 20 min eller til den begynder at slippe skålen. Kommer også lidt an på hvilken røremaskine man har..
  4. Dæk dejen i skålen til med husholdningsfilm og lad den stå ved stue temperatur i ca. 1,5 time. Kom derefter dejen i køleskabet og lad den koldhæve til dagen efter..
  5. Tag dejen ud af køleskabet, fold og stræk nu dejen 2 til 3 gang til den er godt spændt op. Kom den i en forberedt hævekurv og lad den stå ved stuetemperatur til den er hævet op..
  6. Forvarm ovnen på til 230 g. på varmluft med undervarme. Kom et ildfast fad i ovnen. Det skal bruges til at lave damp under selve bagningen..
  7. Vend nu dejen ud på en forvarmet bageplade eller bagesten, jeg brugte en hulplade. Rids brødet i det ønskede mønster med en skarp kniv. Ridsningen gør at man selv kan styre hvor brødet sprækker under bagningen..
  8. Kom en kop vand i det ildfaste fad, så der kommer masser af damp i ovnen. Lad nu brødet bage nederst i ovnen 30 til 35 min. eller til det har fået en flot gylden farve. Tjek evt. ved at banke brødet under bunden, det skulle gerne have en fin hul lyd..
  9. Lad brødet køle af på en rist efter endt bagning..
  10. Velbekomme..

Overtræk gerne konfekten helt, hvis du vil have en længere holdbarhed. Eller lav dem som her, hvor man kan se de. Valnøddebrød - sådan bager du luftigt surdejsbrød med valnødder. Beskrivelse og synonymer for ordet Valnøddebrød. valnøddebrød anvendes sjældent i krydsord. Tryk luften ud af dejen og form lange oliven og valnøddebrød.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Valnøddebrød"

Post a Comment