How to Make Yummy Madboller med solsikkekerner og rugsurdej

Madboller med solsikkekerner og rugsurdej. I får her opskriften på de blødeste og lækreste gulerodsboller med solsikkekerner. Jeg tør næsten sværge at det her er den bedste opskrift nogensinde! Personligt elsker jeg at spise dem blot med smør på pga. den lækre og bløde smag i bollen.

Madboller med solsikkekerner og rugsurdej Hvis boller skal mætte, skal de bages på mel med lidt "gods" i. Her har jeg brugt økologisk mel fra Aurion og Urtekram. Kom ingredienserne i en skål og pisk godt sammen. You can have Madboller med solsikkekerner og rugsurdej using 13 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Madboller med solsikkekerner og rugsurdej

  1. You need 1 kg of stenmøllemalet hvedemel, økologisk og sigtet.
  2. Prepare 100 g of solsikkekerner.
  3. It's 1 of dl rugsurdej.
  4. It's 7 of dl vand.
  5. You need 25 g of salt.
  6. It's 1 spsk of honning.
  7. You need 7 g of gær.
  8. It's 1 spsk of olivenolie.
  9. It's of Tilbehør:.
  10. Prepare of Charcutteri.
  11. It's of Ost.
  12. You need of Drueagurker.
  13. You need of Grønt.

Hæld den tynde dej i en beholder. Mambenos eftermiddagsboller er hurtige at lave og smager fantastisk med smør og syltetøj. Fugt hænderne og form dejen til boller, som du placerer på en bageplade beklædt med bagepapir. Det er blødt og dejligt med lækre saftige kerner og masser af smag.

Madboller med solsikkekerner og rugsurdej instructions

  1. Bland alle ingredienserne i en stor røreskål og ælt dejen på maskinen i 15 minutter til dejen er helt elastisk og glutentrådene ses når man trækker i dejen. Pensl den med olien og stil dem til koldhævning i køleskabet eller et andet koldt sted, dækket med låg eller fugtigt klæde. Næste morgen er dejen hævet godt op og har store bobler..
  2. Hæld forsigtigt dejen ud på et melet bord og sæt boller på bagespatel ved hjælp af en dejskærer, der blev 18 boller og 2 mindre baguetter, de blev lagt i baguetteform med bagefolie på. Drys med hvedemel og lad det hele hæve op igen. Læg stålplade på risten i ovnen og varm op til 300 grader. Ved hjælp af bagespaden lempes bollerne ind i ovnen, skru ned til 250 grader og bag bollerne i 12 minutter til de er godt bagte og sprød skorpe..
  3. Afkøl på en rist eller kurv og frys de boller der ikke skal bruges samme dag ned i plastikposer, så er de klar til at tage op efterhånden som de skal bruges. Skær bollen over og server den med det nævnte tilbehør eller brug dem som madbrød til en ret der kræver godt brød..

Jeg fulgte opskriften med solsikkekerner og hørfrø i stedet for græskarkerner. Vi har tilsat solsikkekerner, som giver brødet en fin nøddeagtig smag, og suppleret med hørfrø som et pikant modspil. Det økologiske solsikkerugbrød fra Det Gode er bagt med sigtet rugmel, der gør smagen mild og rund, og Schulstads egen surdej, der fremhæver kornets smag og gør brødet meget. Rør gæren sammen med salt sukker og vand og tilsæt derefter olien. nu røres resten af ingredienserne gradvist i og dejen, der skal være klistret røres godt igennem. Jeg har dog skiftet durummel ud med grahamsmel og solsikkekerner ud med hørfrø (kun fordi jeg ikke havde det i skabet) og så vælger.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Yummy Madboller med solsikkekerner og rugsurdej"

Post a Comment