Easiest Way to Prepare Yummy Grovbirkes smørbagte

Grovbirkes smørbagte. De sprødeste, smørbagte småkager med store stykker chokolade. · Sprøde smørbagte havregrynskager med appelsin. PagesOtherBrandProduct/ServiceStrib Bageri - Brød Om BordVideosVarme æbletærter , smørbagte !!! Flot og luftig birkes med havreflager og hørfrø.

Grovbirkes smørbagte Grovbirkes - Kunsten at lave mad. Når der skal lidt lækkert brød på morgenbordet er disse grovbirkes fantastiske. · Sprøde smørbagte havregrynskager med appelsin. Lækre havregrynssmåkager der er nemme at lave. You can cook Grovbirkes smørbagte using 30 ingredients and 23 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Grovbirkes smørbagte

  1. You need of Sådan gør du.
  2. You need of Kornblanding.
  3. You need 150 of gr 5 Korns blanding.
  4. You need 6 of dl Vand.
  5. You need of Koges sammen til en tyk grød i ca 10-15 min.
  6. Prepare of Det skal være som ala havregrød, og kornene skal have udvidet sig.
  7. You need of Koger det tør inden, tilsættes lidt mere vand.
  8. It's of Kom det derefter op i en røreskål.
  9. You need of Så skal du bruge.
  10. Prepare 2 of pk Gær.
  11. Prepare 4 of dl Mælk.
  12. Prepare 150 of gr Cremefraice.
  13. It's 2 of Æg.
  14. You need 1 spsk of Honning.
  15. You need 2 of tsk Salt.
  16. Prepare 10 of gr bageenzymer (kan udelades).
  17. Prepare 200 of gr Fuldkornspowerbake el alm fuldkornsmel.
  18. You need 600-800 of gr Hvedemel 12% protein.
  19. Prepare of (Jeg brugte 800 gr, men kommer an på hvor meget væske melet optager, så start med 600 gr).
  20. You need of Til udrulning.
  21. You need 300 of gr Smør el bagemargarine (150 gr til hvert stykke dej) -.
  22. Prepare of Tages først fra køl, når det skal bruges.
  23. You need of Husk smør bliver hurtig blødt ved udrulning, så man skal ikke stå og pusse nusse med dejen.
  24. You need of Derfor kan det være en fordel med bagemargarine, hvis du ikke er vant til at bruge smør.
  25. It's of Til pensling.
  26. Prepare 1-2 of sammenpisket æg og lidt mælk.
  27. You need of Valgfri Pynt.
  28. Prepare of Du kan f.eks blande græskar - solsikkekerner - hørfrø - sesam - birkes - el bruge noget af kornblandingen.
  29. You need of Men være opmærksom på, at de kan indholde nogle hårde kerner.
  30. You need of Fortrækker dem derfor kun kogte, for når de er kogte bliver de bløde.

De sprødeste, smørbagte småkager med store stykker chokolade. Hjemmebagte grovbirkes, der er virkelig lækre på morgenbordet. Her får du en nem opskrift på hjemmebagte grovbirkes, der bages med græskarkerner og hørfrø. Grovbirkes Hos ALDI har vi masser af frisk kød, fisk, frugt & grønt samt nybagt bake-off

Grovbirkes smørbagte instructions

  1. Kom alt det våde op til de kogte kerner og rør rundt, til det er lillefinger varmt, opløs gæren her i.
  2. Tilsæt først fuldkornsmelet - salt og så hvedemelet lidt af gangen, ælt til dejen har samlet sig på lav hastighed.
  3. Æltes nu videre i ca 10-15 min, til dejen føles dejlig blød og smidig.
  4. Tag dejen ud på et meldrysset bord, del og tril 2 lige store kugler. Den ene kommes i frysepose, el pakkes ind i film og sættes på køl, imens du laver, de 10 store birkes af den anden kugle dej.
  5. Dej kuglen rulles ud til en rektangel, der skal være 30 x 40 cm. Husk hele tiden "lidt" mel på bordet og under dejen og så den ikke hænger i, det alfa omega.
  6. Skær med en ostehøvl 150 gr "KOLD" smør/bagemargarine i tynde skiver, fordel det på den ene halvdelen af dejen. Fold den anden halvdel ind over, drej dejen 1 gang til siden, rul igen ud til 30 x 40 cm Trækker dejen sig lidt sammen og er svær at udrulle, lad den hvile et par minutter.
  7. Nu starter du den første foldning/udrulning i 3 lag, ud af 3 gange. Fold først 1/3 af dejen fra den ene side, henover 1/3 af dejen i midten og dernæst den sidste 1/3 fra den anden side henover, så du nu har 3 lag. Lad dejen hvile på køl i 10 - 15 min, imellem hver udrulning, så dejen forbliver kold under udrulningen.
  8. Rul igen dejen ud for anden gang, til 30 x 40 cm, fold og læg på køl. Gentag så trejde og sidste gang denne proces, så du har gjort det ialt 3 gange. Sørg hele tiden for, at de åbne ender vender på langs, når du udruller.
  9. Når du har lavet den sidste foldning af dejen, rulles dejen ud i en bredde af ca 30 cm, men nu ca 60 cm lang. Husk stadig lidt mel på bordet og under dejen, så det ikke hænger i.
  10. Pensel dejen med lidt vand el æg og fold nu fra den bredde led (30 cm), 10 cm ind over hinanden.
  11. Du har nu en dej, der er ca 10 cm bred x ca 60 cm lang.
  12. Mål af og skær dejen i passende stykker, ca 6 cm bredde (så det passer med længden) vend stykkerne om, med folden nedad og læg dem tæt. Det gør det nemmere, når du nu skal pensle og drysse dem, istedet for en af gangen.
  13. Pensel birkesen og drys med valgfri pynt, sættes på bageplade og hæver tildækket, med en opklippet frysepose i ca 20 min el til dobbeltstørrelse.
  14. Imens birkesen hæver, laver du næste stykke dej, på samme måde (Fra Punkt 5).
  15. Efter hævning sættes pladen ind, lidt over midten i ovnen og sprøjt 4 - 5 pust vand med en forstøver, el smid ½ dl vand ind i bunden af ovnen. Skrue ovnen ned på 190 grader over og undervarme. Bag i ca 20 - 25 minutter, el til de er flotte gyldne Husk at hold øje, for ingen ovne bager eller varmer ens og pludselig går det stærkt. Du kender din ovn bedst Læg sølvpapir over hvis de bliver for mørke, før de er bagt.
  16. Velbekommen.
  17. Tips og Tricks.
  18. 1 : Du kan undlade indrulning med smør/margarine, hvis det skal gå hurtigt, og så nøjes med, at tilføje 175 gr smør, der tilsættes i små stykker, imens du ælter dejen. Dejen hviler i 15 min og rulles ud i en bredde af 30 cm og ca 60 cm lang. Forsæt fra punkt 9.
  19. 2 : Jeg bager ikke birkes med varmluft, da jeg syntes de har lettere ved at vælte.
  20. 3 : Man kan skære birkesen i trekanter, men med 1 cm bred ude i spidsen, det gør at de ikke vælter så nemt. Det ser også flot ud.
  21. 4 : Man kan udskifte fuldkornsmel og kun bruge hvedemel (Men så hedder det bare birkes med kerner) 5 : Honning kan udskiftes med sukker.
  22. 6 : Cremefraice kan udskiftes med andet surmælksprodukt. Men vær opmærksom på, at det måske kræver lidt ekstra mel.
  23. 7. Husk ikke at komme alt melet i på en gang, dejen må hellere være "Lidt" for våd end for tør. Der kan altid tilsættes lidt mere mel, efter første hævning 8 : Inden du skærer dejen, kan du måle og afmærke dejen, så du får lige store stykker og ikke står med en lille klump overskyende dej.

Hver uge har vi stærke tilbud på dagligvarer og spændende spotvarer af høj kvalitet. Gode til morgenbordet eller i picnickurven til skovturen. Grovbirkes - ohne Remonce, aus Grahammehl oder groben Kernen. Tebirkes - mit oder ohne Remonce, auch Smørbirkes genannt. But that is not the case at all.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Yummy Grovbirkes smørbagte"

Post a Comment