Recipe: Appetizing Torskerognssalat

Torskerognssalat. Torskerognssalat - en hurtig opgradering af den dåse torskerogn, man har stående bagerst i skabet. Det er den som man sikkert aldrig får spist alligevel. Det er hurtigt, nemt og lækkert - og vigtigst af alt, så smager det helt fantastisk.

Torskerognssalat Her i starten på året kan du købe frisk torskerogn hos fiskehandleren og hvis du er heldig, kan du nå det endnu. Frisk torskerogn er kun i sæson i ganske kort tid her omkring januar/februar/marts. Torskerognssalat med forårsløg er meget anbefalingsværdigt og er perfekt på frokostbordet eller i madpakken. You can have Torskerognssalat using 15 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Torskerognssalat

  1. Prepare 200 g of torskerogn.
  2. You need 1 of laurbærblad.
  3. Prepare 2 spsk of æblecidereddike.
  4. You need 5 of hele peberkorn.
  5. It's of salt.
  6. Prepare of vand.
  7. Prepare 1 of æble skåret i små tern, med skræl.
  8. Prepare 1/3 of courgette, ca. 100 g, skåret i små tern.
  9. It's 1 of lille rødløg, fint hakket.
  10. You need 1 spsk of finthakket dild.
  11. You need 1 spsk of hakkede kapers.
  12. You need 1 of lime.
  13. You need 2 spsk of A38.
  14. Prepare 1 spsk of majonæse.
  15. You need of Salt og friskkværnet peber.

Inviterer du gæster til frokost og serverer hjemmelavet torskerognssalat, vil du helt sikkert modtage anerkendende blikke og se smil rundt om bordet. Torskerognssalat Barndomsminderne vælter frem, når vi sætter tænderne i de her lækre madder. Det er nemt, smager skønt og en god måde at få fisk på. Om retten skriver hun: Du elsker måske ligesom jeg cremede pålægssalater på et godt stykke rugbrød, men holder dig fra dem, fordi de som udgangspunkt - i hvert fald i købeversionen - er fedende og usunde.

Torskerognssalat instructions

  1. Pak torskerognen ind i bagepapir og læg den i en gryde med koldt vand, laurbær, peberkorn og æblecidereddike..
  2. Kog ved svag varme i 25 minutter.
  3. Mos den kolde, kogte torskerogn med en gaffel, tilsæt A38 og majonæse og smag til med salt og peber.
  4. Pres saften af en lime.
  5. Gør æble, courgette, rødløg, dild og kapers klar og bland dem i limesaften.
  6. Vend det hele sammen og pynt med dildkvist.

Torskerognssalat - Nem Opskrift fra Arla. Bolle med torskerognsalat smager skønt og er et hit at give de mindste med på madpakken.. Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet Dine personlige data vil hjælpe os når vi skal sende dig vores nyhedsbrev. Du vil modtage information om produkter, tilbud og vores virksomhed. Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Torskerognssalat"

Post a Comment