How to Make Appetizing Spidskålsalat med asparges og radiser

Spidskålsalat med asparges og radiser. Sund og dejlig spidskålssalat med radiser, grønne asparges, ærter og ristede cashewnødder. Her er den bedste opskrift på en spidskålssalat med radiser og grønne asparges. Du kan også se hvordan du laver en nem og lækker dressing til salaten.

Spidskålsalat med asparges og radiser Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores. Solen skinner, og der er friske asparges på hylderne! Selv om de danske asparges endnu ikke har stukket hovederne op gennem mulden, er der f… Broccolisalat med æble og græsk yoghurt. You can cook Spidskålsalat med asparges og radiser using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Spidskålsalat med asparges og radiser

  1. Prepare 1/2 of spidskål.
  2. It's 4-5 of hvide asparges.
  3. You need 6-8 of radiser.
  4. You need 1/4 of blomkål.
  5. Prepare of Dressing.
  6. Prepare of Ca 1 dl græsk yoghurt 10%.
  7. It's 2 of tsk Dijon sennep.
  8. You need 1 of tsk honning.
  9. You need of Salt og pebet.
  10. Prepare of Lidt eddike - jeg brugte krydderedike med estragon - riseddike eller champagne eddike er også godt.

Her i sommerferien har jeg fået afprøvet en masse nye opskrifter på salater. OPSKRIFT SALAT MED PERLEBYG Grønne og hvide asparges Jordbær Citronsaft Chili Perlebyg Mynte Feta ost Perlebyg kogt i en masse vand med rødløg og hvidløg og. Opskrift: Auberginesalat med kikærter og knas. Marrokansk gulerodssalat med pistacienødder og krydret dressing.

Spidskålsalat med asparges og radiser step by step

  1. Skræl asparges og skær i stykker ca 4-5 cm - skær top af rengjorte radiser. Skær spidskål i både og del blomkål i buketter..
  2. Snit alle grøntsager på foodprcessor.
  3. Rør dressing og smag til - vil du have den mere fed så kan du tilsætte lidt mayonaise.
  4. Kom de snittede grøntsager i en skål og vend dressingen i..

Forestil dig lige et lækkert stykke lammekød eller grillede, krydrede oksekødsspyd. Green Salad with Asparagus & Peas (Salat med Asparges og rter). Green Salad with Asparagus & Peas (Salat med Asparges og rter). this link is to an external site that may or may not meet accessibility guidelines. Danske, friske asparges er et sikkert forårstegn, og de saftige, sprøde stængler er en kærkommen forfriskning efter måneder med tunge vintergrøntsager. Du kan få grønne og hvide asparges, og de er nemme i køkkenet, men tilberedes lidt forskelligt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Appetizing Spidskålsalat med asparges og radiser"

Post a Comment