Easiest Way to Prepare Perfect Søde småkager

Søde småkager. Se flere idéer til Gulerodskage, Chokolade og Småkager. Små, lækre kager, der er lige til at hapse hele året. Nogle kager er dog mere populære omkring juletid, fx Se også vores tema med udvalgte opskrifter på småkager fra Karolines Køkken.

Søde småkager Småkager - opskrifter på kager, der smager. Disse sprøde småkager er skønne til eftermiddagskaffen. Småkagerne ser fine ud og er pyntet med smukke rosenblade. You can have Søde småkager using 6 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Søde småkager

  1. It's 125 of gr smør.
  2. You need 75 of gr flormelis.
  3. It's 2 of tsk vanilie.
  4. You need 200-300 of gr mel.
  5. It's of ønsket marmalade.
  6. Prepare 2 of stk hjerte form en lille en stor.

Klassiske småkager med en dejlig, cremet smag. Søde og velsmagende nødder, der passer godt i både det søde og salte køkken. De flotte, ternede småkager har en vidunderlig, rund smag af kakao, er et et sikkert hut på kaffebordet! En usædvanlig, men lækker blanding af søde småkager og pikant ost - vores brunkager med blåskimmelost, friske figner og honning lyder måske som en underlig kombination, men den cremede.

Søde småkager instructions

  1. Smør, vanilie og flormelis røres godt sammen, sigt mel i lidt af gange til dejen ikke klister på hænderne..
  2. Rul dejen ud tyndere end 1 cm. Brug stror hjerte form til 16 store hjerte og nu, bruger du en lille hjerte form midt i det store hjerte og trykker så de små hjerte ud. Kig pa billede (du skal have lige mange med og uden hjertehul i midten).
  3. Lig dem I oven 200 grader i 10 -12 min.
  4. Tag dem ud fra oven, lad dem bliver kolde og når de er kolde, tager man et stort og helt hjerte smører med marmalade og til sidst kommer man et andet hjerte med hul i ovenpå og samler dem sammen forsigtigt. Velbekommen.

Stor samling af opskrifter på småkager. Alt fra amerikanske og italienske til sønderjyske opskrifter, så hvis du vil bare småkager, så er det her du skal kigge. Marcipan småkager - De to store klassikere til juletiden er gået sammen og har skabt en lækker kombination. Lav dine marcipan småkager i dag! En blog om mad, opskrifter, aftensmad, inspiration, mine erfaringer i køkkenet, desserter, kager og meget mere.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Perfect Søde småkager"

Post a Comment