Easiest Way to Prepare Delicious Køkkentips - En helt masse om macarons - Rimmers Køkken

Køkkentips - En helt masse om macarons - Rimmers Køkken. Siden her er for os, der kan lide at bage kager, kreere desserter og lave mad af gode. Fordelen ved en masse hjemmetid er tid til bageforsøg. Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer.

Køkkentips - En helt masse om macarons - Rimmers Køkken En hindbærganache, der passer rigtig godt til hvid chokolade. Endnu et afsnit af Mia's køkken er nu ude, og idag besluttede jeg mig for at dele min ynglings kage med jer, nemlig MACARONS. Hey allesammen Håber i kunne lide videoen. You can have Køkkentips - En helt masse om macarons - Rimmers Køkken using 6 ingredients and 23 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Køkkentips - En helt masse om macarons - Rimmers Køkken

  1. It's of mandelmel.
  2. You need of flormelis.
  3. It's of sukker.
  4. It's of vand.
  5. You need of pastafarver.
  6. Prepare of fyld: smørcrème, ganache, smørostecrème, karamel.

Skriv meget gerne hvis i har nogle videoer, som i gerne vil se fra mig af i fremtiden. Ellers må i have en pisse skøn dag! Vi hjælper gerne med at installere dit nye køkken, så du kan bruge din fritid på noget andet. Du kan læse mere på vores planlægningsside om, hvordan du kommer i gang med at indrette dit nye køkken - eller du kan prøve vores tegneprogram.

Køkkentips - En helt masse om macarons - Rimmers Køkken step by step

  1. Mandelmel: Det er en rigtig god idé, at luft mandelmelet inden du går i gang. - Sigt melet 2 til 3 gange, så det er uden klumper og ser let og luftigt ud. - Er der klumper i sigten, så må du ikke mase dem gennem sigten. - Hæld fx melet i en skål og skil klumperne ad med et alm piskeris og sigt så derefter.
  2. Marengs: Macarons kan laves både med fransk og italiensk marengs. Den franske er den hurtigste, men er også den mindst stabile. Den italienske er lidt mere tidskrævende. Min basisopskrift her på Cookpad er med den italienske marengs Nogle siger, at pasteuriserede æggehvider er de bedste, da de er letter at piske. Hvis man deler æggene et par dage inden og lader dem stå på køl et par dage, får man mere flydende æggehvider.
  3. Italiensk marengs: En italiensk marengs kræver et termometer (117 grader). Har du ikke allerede et, så få fat i et. Det er rart i mange sammenhænge at kunne måle en præcis temperatur.
  4. Fire kendetegn: Man ved, at man er nået i mål med en perfekt macaron, når: - Den har en jævn og blank overflade - Den har en lille fod - Den ikke er for flad - Den har en sprød overflade men stadig er lidt sej indeni Det er ikke sikkert, at man når i mål første eller femte gang for den sags skyld, men der er ikke andet for, end at blive ved.
  5. Ovnen: Ovne er forskellige og det er en god idé fra start at holde skarpt øje med din under bagningen. Hold også øje med tiden, da den hurtigt kan blive din faste målestok for bagetiden. Det kan være en idé at dæmpe ovnen undervejs. - Udgangspunktet er: 150 grader i ca 10-12 minutter. Der kan være stor forskel på en macaron, der har fået 10 min til én der har fået 12.
  6. Ovnen: Det kan være en god idé at bruge en ovn-termometer for at tjekke ovnens korrekte temperatur. - Bag kun 1 plade ad gangen. - Forvarm ovnen i mindst 20-30 min for at sikre dig, at en stabil ovn-temperatur.
  7. Konsistens: Konsistensen på en macarons-masse er noget med lidt fingerspitzgefühl. Er den for stiv sætter den små toppe, som ikke kan klaskes væk ved at smække bagepladen i bordet. - Bliver den for flydende sætter den ikke fod og bliver bare en flad makron. Det ligger alt sammen i hvor meget luft, man får rørt ud af massen. For lidt og der er risiko for at de sprækker. For meget og de flader bare ud.
  8. Konsistens: At ramme den rigtige konsistens hedder 'macaronage'. Det er værd at bruge lidt energi på at arbejde lidt med den. - Jeg synes fx at videoen her, meget godt viser den ønskede konsistens på massen ca midtvejs (5:00) - https://www.youtube.com/watch?v=Mw_1pCw4rds.
  9. Konsistens: Jeg har undervejs fået en anbefaling om, at man kan tjekke om ens macarons-masse er mixet tilstrækkeligt. Kig på dine skaller efter du har sprøjtet den første række ud på bagepladen. På det tidspunkt i processen, bør dejen være begyndt at flade ud og brede sig en lille smule. Sker det ikke, så sprøjt dejen tilbage i skålen og fold massen et par ekstra gange.
  10. Konsistens: Bemærk, at det er bedre at få foldet massen lidt for lidt i stedet for for meget. Sidstnævnte kan man ikke rette op på.
  11. Før bagning: Skallerne SKAL tørre på køkkenbordet inden bagning i ca 30 min. Det forhindrer dem bla i at flyde ud. - Luftfugtigheden den dag du bager kan have stor indflydelse på, hvor lang tid det tager. - Overfladen skal virke tør, når du rører forsigtigt med en finger. For lidt tørring kan give macarons med sprækker.
  12. Færdigbagte skaller: Skallerne skal blive på bagepapiret et par minutter, før du skal forsøge at tage dem af. Er de så stadig klistrede og hænger lidt fast i bagepapiret, så prøv at stik dem i ovnen 1-3 min yderligere Skallerne skal være HELT kolde inden fyldet fordeles på dem.
  13. Farve: Vil du gerne have farvede skaller, skal du bruge pulver- eller pastafarve. IKKE almindeligt frugtfarve, der er alt for vandigt. - Jeg kan personligt bedst lide, når de ikke er for kraftige i farverne og synes ofte, at de bare kan forblive hvide, så kan farven i fyldet komme til sin ret.
  14. Størrelse: Det ER svært at ramme den præcis samme størrelse, er man ikke professionel macaron-mager. Som udgangspunkt er den ca 3 cm i diameter Jeg har fået lavet en skabelon på A3 papir, som jeg lægger under bagepapiret, og som naturligvis ikke skal med ind i ovnen. Kæmpe hjælp. Man kan også købe silikonemåtter, der kan det samme Når du skal sprøjte fyldet på de færdigbagte skaller, så placer dem 2 og 2 i matchende størrelser. På den måde får du et meget bedre slutresultat.
  15. Efter bagning: Saml gerne kagerne et par dage før servering, så bunde og fyld finder sammen og får den rette, seje, bløde konsistens Macarons kan også med fordel fryses. Hjælper til den lækre seje konsistens.
  16. Andre slags skaller: Chokolademacarons med brune skaller farves af kakao. Ift basisopskriften betyder det, at du skal bruge 130 g mandelmel og 20 g kakao (= 150 g) Den klassiske macarons er på mandelmel, men du kan sagtens brug andre nødder også: pistacie, hasselnød, saltede peanuts, cashews, mv.
  17. Trouble shooting - revnede skaller: - skallerne har ikke tørret længe nok - ovnen varmer for hård oven- eller nedenfra - ovnens temperatur er sat for højt (145-150 grader er ofte OK) - macarons-massen er blevet overrørt - æggehviderne er for friske.
  18. Trouble shooting - flade skaller: - macarons-massen er blevet overrørt og er derfor for flydende - mandelmelet er for fugtigt (kan tørres i ovnen).
  19. Trouble shooting - ingen 'fødder' - luftfugtigheden er for høj - skallerne har ikke tørret nok - macarons-massen er ikke rørt nok.
  20. Trouble shooting - luft bobler og/eller ikke-runde skaller: - har ikke banket bagepladen mod bordet efter udsprøjtning - har ikke brugt en tandstik for at prikke bobler - bagepladen er skæv, buet, bulet - der skal øves mere på sprøjteteknikken - tyllen har måske en forkert størrelse.
  21. Trouble shooting - hule skaller: - massen er for tyk, dvs undermixet - ovnens temperatur er sat for højt.
  22. Trouble shooting - uens og skæve 'fødder': - for hård undervarme - ovnens temperatur er sat for højt - ovnen bager ujævnt - bagepladen er skød, buet, bulet.
  23. Trouble shooting - klumpet og grov/ujævn overflade: - macarons-massen er ikke rørt godt nok - mandelmelet er for groft / ikke sigtet tilstrækkeligt - bagepladen er ikke blevet banket mod bordpladen.

Rimmers Køkken from Hookline on Vimeo. Som helt ny iværksætter og mad-gøgler har jeg mulighed for at indtage København i løbet af sommeren med Københavns eneste rullende konditori. Og NU har jeg så forelsket mig godt og grundigt i en lilla/lyserød Piaggio. Få uvildigt overblik med gode råd, inspiration, hjælp til budget, sparetips, cases og håndværkerfif. Er du til åbne køkkenalrum, minimalisme eller samtalekøkkenet med kogeø?

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Køkkentips - En helt masse om macarons - Rimmers Køkken"

Post a Comment