How to Cook Tasty Tomatsalat med hårdkogt æg, sardeller, kartofler og masser af basilikum. Sommerkonkurrencen 2018

Tomatsalat med hårdkogt æg, sardeller, kartofler og masser af basilikum. Sommerkonkurrencen 2018. Sådan helt simpelt med få ingredienser, men hvor de søde og solmodne tomater er i centrum. Ja, det er virkelig noget mit madgladehjerte og mave kan Hjemmelavet salat med tomater og basilikum. Jeg kan rigtig godt lide, at blande forskellige slags sorter af tomater i min tomatsalat.

Tomatsalat med hårdkogt æg, sardeller, kartofler og masser af basilikum. Sommerkonkurrencen 2018 Top med basilikum og evt lidt flagesalt. · Hasselback kartofler med persille, citron, hvidløg og feta er perfekt tilbehør at servere til en god steg og en lækker salat. En kæmpe favorit hjemme hos mig! Jeg bager kartoflerne med olivenolie, men smeltet smør kan også bruges. You can cook Tomatsalat med hårdkogt æg, sardeller, kartofler og masser af basilikum. Sommerkonkurrencen 2018 using 17 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Tomatsalat med hårdkogt æg, sardeller, kartofler og masser af basilikum. Sommerkonkurrencen 2018

  1. Prepare 2 of store røde tomater.
  2. It's 1 of stor lysegul tomat.
  3. Prepare 2 of gule mindre tomater.
  4. Prepare 1 of Green Zebra tomat.
  5. Prepare 6 of små ribstomater.
  6. It's 1/2 of lille rødløg.
  7. You need 1 of stort fed hvidløg.
  8. It's 1 of hårdkogt æg.
  9. You need 10 of sardeller (saltede ansjosfileter i olivenolie).
  10. Prepare 1 of kogt kartoffel.
  11. Prepare of Salt og peber.
  12. You need 1 of dl god olivenolie.
  13. Prepare of Masser af basilikum.
  14. You need of Tilbehør:.
  15. You need of Smørristet lyst brød.
  16. It's 1 of stegt rød tomat.
  17. Prepare of Lidt hvidløg.

Skær skiver af tomat, løg og mozzarella. Mos kikærter groft med en gaffel. Kom skiftevis tomater og mozzarella ovenpå. Kom herefter rødløg på og drys aubergineternene over.

Tomatsalat med hårdkogt æg, sardeller, kartofler og masser af basilikum. Sommerkonkurrencen 2018 step by step

  1. Læg ingredienserne frem på køkkenbordet..
  2. Skær alle ingredienserne i skiver og kog ægget hårdkogt og pil det..
  3. Steg brødet på panden sammen med lidt tomat og hvidløg, salt og peber. Hold det varmt til det skal serveres til salaten..
  4. Anret alle ingredienserne på et pænt fad, krydr med salt, peber og olivenolie..
  5. Kom masser af basilikum over salaten og server straks med det ristede brød med tomaten på..
  6. Velbekomme og god fornøjelse.n.

Stænk med balsamico og god olivenolie. Hak tomat, chili og basilikum i små stykker og hæld i kyllingefarsen. Riv gulerødderne i store strimler ned i farsen og tilfør havregryn, æg og krydderier. Tomater og rødløk er en superkombinasjon, og stort enklere blir det ikke. I tillegg til basilikum passer det fint med gressløk og persille.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Tomatsalat med hårdkogt æg, sardeller, kartofler og masser af basilikum. Sommerkonkurrencen 2018"

Post a Comment